Progon mladih iz zemlje, lično iskustvo

08. novembar 2017. | Ostalo

Molim sve dobronamerne ljude za trenutak pažnje! Pišem kao neko ko je do skoro radio na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Ne pripadam ni jednoj stranci, ni jednom pokretu. Moral i etika su mi iznad bilo kakve materijalne koristi. Obzirom da sam na sopstvenoj koži osetio kako izgleda pokušaj progona mladih, stručnih, i poštenih ljudi iz ove zemlje odlučio sam da sopstveno iskustvo plasiram u javnost. Delite status koji sam postavio na svoj Fejsbuk profil, a u kojem se nalazi pismo za javnost, jer je to u interesu generacija koje dolaze za nama. Da budućim generacijama u nasledstvo ne ostavimo degenerisan sistem vrednosti koji vlada danas, a u kojem se ne cene veze i poznanstva već zdrav sistem vrednosti u kojem će se ceniti struka i moral.

Megafon #257

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Обрад

  pre 557 dana i 14 sati

  Велико хвала за објављени текст! Делите даље!

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Stefan Milovanski

  pre 541 dan i 16 sati

  Isto ovo se pre mesec dana dogodilo i 3 profesoricama i 2 asistanta na Visokoj poslovnoj školi struovnih studija u Novom Sadu-državna Škola, koje je direktorica dr Jelena Damnjanović otpustila. A s druge strane direktorica je za godinu dana zaposlila 24 novih, uprkos zabrani zapošljavanja u javnom sektoru. Pre neki dan je kupila novi službeni auto, a kaže da je Škola u gubitku 12 miliona dinara za prvih 6 meseci.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.