Prometna raskrsnica bez signalizacije

28. decembar 2018. | Bezbednost

Poštovani,

Želim ovom prilikom da ukažem na problem i potencijalnu opasnost na ukrštanju Privrednikove i ulice Put partizanskih novosadskih odreda, u industrijskoj zoni. Nakon otvaranja Biga, a posebno nadvožnjaka koji ovu deonicu spaja sa autoputem, došlo je do priličnog povećanja frekvencije saobraćaja. Na to dodatno utiče i otvaranje mnogobrojnih kompanija u ovom delu, poput Delfija. Problem je što je na pomenutoj raskrsnici signalizacija ostala nepromenjena (nema je). Učesnicima u saobraćaju je ostavljeno da se snalaze pomoću pravila desne strane, što je apsurdno za raskrsnicu sa ovolikim prometom. Vozači koji voze pravo Privrednikovom ne propuštaju vozače koji se uključuju iz Puta partizanskih novosadskih odreda, jer njima deluje da imaju prvenstvo prolaza, pošto, jelte, voze samo pravo.

Ni sam ne znam kako da se ponašam na toj raskrsnici, jer kada stanem da propustim vozača iz pomenute ulice, oni to ne očekuju, pokazuju mi da prođem ja, vozači iza mene mi trube...opšti haos. Dosta puta sam prisustvovao vrlo neizvesnim situacijama, a jednom sam video i prilično ozbiljan udes.

Apelujem na vas da pomognete da se ovaj problem što pre reši i postavi bilo kakva signalizacija na ovu raskrsnicu, jer joj je preko potrebna.

Megafon #417

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.