Putuj Evropo, ne čekaj nas: U susret 2021. godini (FOTO)

10. avgust 2020. | Rad gradskih preduzeća

Нови Сад очекује следећу годину да буде проглашен Европском престоницом културе, уређује се "Кинеска четврт", обнавља се Подграђе тврђаве, али...

У најфреквентнијем делу Новог Сада по посети домаћих и страних туриста, на простору између Спенса и потеза ка "Променади" постоји и овакав ужас.

Има ли ико у ТОНС-у, у Градској управи (спорт), има ли ико из градске владе да примети ово и да се реагује како приличи домаћину?

Има ли ико да је за ово задужен и да прима плату у "Градском Зеленилу" и у "Чистоћи" а да му ово "упадне у око" и да реагује. Погледајте фотографије где је степениште Северне трибине зарасло у шибље и постало светлиште, погледајте некадашњи "пословни простор" и како се њиме газдује.

Пошто је ово спортски објекат, пристаје коментар: "ама људи шта је ово, да ли је ово могуће?". Господине Градоначелниче, имате на десетине саветника, да ли шетате овим путем?

Megafon #852

Megafon #852

Megafon #852

Megafon #852

Megafon #852

Megafon #852

Megafon #852

Oceni vest:
19
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.