Radovi na vodovodu napravili problem, sva preduzeća prebacuju odgovornost u krug

06. novembar 2020. | Rad gradskih preduzeća

Poštovani,
Živim na Novom naselju, u ulici Vladike Ćirića u blizini crkve.
Pre oko godinu-dve dana su bili neki radovi na vodovodnoj mreži i tokom i posle tih radova je pritisak vode na trećem i četvrtom spratu postao nenormalno slab.
Prošlu zimu sam bukvalno morao da se tuširam kod svojih prijatelja i kolega sa posla, jer je voda koja je izlazila bila tanka kao nit, a temperatura vode je bila mizerno mlaka, odvrnuta skroz na najtoplije.

Zvali smo Informatiku, koja prebacuje nadležnost na Toplanu, Toplana je rekla da šalje odgovarajuću temperaturu vode a da ta temperatura vode nije ista dok dođe do nas. Vodovod govori kako to isto nije njihov problem, iako su ti radovi koji su izvođeni direktno uzrokovali problem slabog pritiska.
JKP STAN i Vodovod su na kraju raznih prepiski rekli da mi kao stanari treba da kupimo i ugradimo hidropak da bismo povećali pritisak i sami platimo sve, što je suma od par hiljada evra i totalno je nerealno da svim komunalnim preduzećima plaćamo uslugu korišćenja vode i grejanja a istu uslugu nemamo onakvu kakva treba, a bila je skroz u redu dok oni nisu napravili grešku.

Da li je zaista realno da u Novom sadu u 2020oj godini nemamo normalan pritisak i temperaturu vode?

 

Foto: ilustracija/pixabay.com

Megafon #935

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.