Redovi u Poreskoj upravi

05. jul 2019. | Gradska uprava – (ne) funkcionisanje administracije

Već danima nesnosni redovi u Poreskoj upravi na Bulevaru Mihaila Pupina. Protežu se do ulice.

Lepa slika za strance.

Megafon #497

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Što dalje odavde

  pre 277 dana i 3 sata

  Najorganizovanija kriminalna organizacija u Srbiji.

  Oceni komentar:
  0
  10
 • Saša

  pre 277 dana i 3 sata

  Da. 01.07. nisu radili,otišao i ništa nisam uradio. 02.07. sam bio i pao im je sistem i opet ništa nisam uradio. 03.07. sam čekao u redu od 07:45h i završio u 12h. Najgore je što moram po rešenje tek za 10 dana. A sve to samo da bih platio porez na prenos za auto i to ne može elektronski od kuće. Sada će mi auto stajati 2 nedelje,jer čekam rešenje. Toliko o modernizaciji i olakšicama za nas građane. Sete nas se samo kada im trebaju glasovi za izbore,a u međuvremenu nas maltretiraju i smatraju stadom ovaca.
  Oni ovo zovu pojednostavljenjem gde ja 2 nedelje ne mogu završiti registraciju i prepis auta.
  SRAMOTA VELIKA , NAJVEĆA.
  Da podsetim,u državama članicama EU sve završite u osiguravajućih kući za 15 minuta uz kafu ili drugo piće. Za 15 minuta prevedene auto,reše porez,registrujete kod njih i odmah dobijete saobraćajnu i sve kod njih platite.
  U Srbiji 2 nedelje čekam rešenje iz poreske,2 puta ići u poresku,pa onda u SUP 2 puta i isto čekam 2 nedelje saobraćajnu. Procedura od 1 meseca u Srbiji za nešto što se u EU završi za 15 minuta.
  Ko je ovde lud ?
  SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA ŠTA NAM RADI DRŽAVA

  Oceni komentar:
  0
  36
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.