Smeće po Bulevaru i Banatiću

07. mart 2019. | Rad gradskih preduzeća

Ovim putem želim da ukažem na "čistoću" u naselju Banatić u Novom Sadu. Gradska čistoća je kontaktirana bezbroj puta, niko se nije udostojio da dođe i počisti ovo ruglo koje već dve godine "krasi" naš kraj. Đubre i lišće je svuda- na zelenim površinama, na trotoaru, igralištu a posebno u žbunju... Molim vas da kontaktirate gradsko preduzeće koje je navodno zaduženo za čistoću u našem gradu i priupitate ih šta se dešava i zašto u ovaj kraj grada niko ne zalazi i ne čisti?
Još jednom napominjem da smo prijavili ovo ruglo bezbroj puta u roku od dve godine, i niko se nije udostojio da dođe i počisti. Nije rešenje da stanari izađu i počiste, jer postoje ljudi koji su za to plaćeni i koji bi trebali da rade svoj posao. Nažalost, to nije tako.
Situacija je kritična. Slike u prilogu.

Megafon #438

Megafon #438

Megafon #438

Megafon #438

Megafon #438

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milan

  pre 219 dana i 20 sati

  Da, to je zelena povrsina oko kontejera izmedju dve zgrade na adresama
  Bulevar Kralja Petra I 28d i Bulevar oslobodjenja 14.
  Potencijalno jedno od najlepsih dvorista u NS (ili bar na bulevaru) , ali postalo je steciste beskucnika, narkomana, dilera, Roma u potrazi za wc-om i srecom. Velika i mala nuzda se obavlja u prostoru za kontejnere, betonskom zaklonu u koji niko od stanara ni pod prisilom ne bi krocio nogom, pa bacaju smece preko zida. Ne moze se prici kontejneru od odpadaka i fekalija.
  Deca iz vrtica se ne igraju sa te strane jer je opasno.

  Oceni komentar:
  0
  9
 • Djura

  pre 219 dana i 15 sati

  @milan
  Neke slike su sa te lokacije, a neke su zbunje u okolini zgrade sa adresom na Bul. oslobodjenja 16. Jedan od tih zbunova je tik uz pesacku stazu na samom bulevaru pa svaki turista koji dolazi sa stanice moze da mu se divi i da stekne prvi utisak kakav dolikuje. Vrlo inovativan pristup turizmu.

  Oceni komentar:
  0
  8
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.