Stajališta JGSP Novi Sad

15. februar 2020. | Rad gradskih preduzeća

Autobusko stajalište u Novom Sadu, nadomak Higijenskog zavoda i hotela Šeraton, 14. februara 2020.godine, sa sve reklamama za događaje u protekloj 2019. godini, reklamama za Novi Sad prestonicu kulture u nadolazećoj 2021. godini,... Sa pocepanom, prljavom, izgužvanom, jedva čitljivom, manjom nego što je predviđen prostor za nju, kartom sa koje bi trebalo da se informišu putnici o optimalnom korišćenju GSP-a.

Na karti nije ucrtano GDE SE TRENUTNO NALAZITE, za kartu vam treba povećalo jer nisu svi OKO SOKOLOVO, na karti ne piše koliko košta autobuska karta (možda i piše ali nisam videla bez lupe). Znači, od korisne površine koja postoji na stajalištu otprilike 10 odsto je iskorišćeno za informacije koje su u direktnoj vezi sa korišćenjem ove, gradskom i prigradskom stanovništvu neophodne, infrastrukture. Da ne pričam o eventualnim turistima i posetiocima.

Ovo preduzeće se finansira iz naših para, da li preko budžeta ili iz para koje se naplaćuju preko mesečnih ili direktno kupljenih karata. Ko o ovome "brine"? Ko ovo "ažurira"? Ko je odgovoran za ovakvo bahato ponašanje prema onima ko ih plaća? Da se razumemo, pohvalno je što je stajalište natkriveno, ima klupu. U stvari, nije pohvalno, to bi trebalo da bude normalno.


Foto: Ilustracija 

 

Megafon #700

Oceni vest:
8
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.