Zapušteni sportski tereni po gradu

25. maj 2023. | Ostalo

Da li je moguće da posle godinu dana da ne kažem dve se prave blesavi oni koji treba da održavaju terene, a ne samo da se izgrade i naprave, a posle nikom ništa.

Na šta liči koš i obruč na basket terenu kod skejt parka, gde je česma što niste se pobrinuli da se ozida nova česma koja je tu neophodna, zašto reflektor na jednoj strani slabo radi, zašto ne postavite ogradu iza koševa da lopta ne ode na put?  Odgovorni i nadležni neka budu prozvani.

Eđšeg tereni isto tako, mrežice gde su već 2 godine, a jel nema niko da zameni? Što se teren ne namesti kako valja već se svukao, bruka tako već 5 godina, stavite graničnike da ne beži iscrtajte likije da se vide. Ništa, treba da vas vučemo za nos, niko ništa ne primećuje ni ne reaguje. Ko pravi terene i ko kontroliše kad zbrzate i ovo se desi.

Teren kej popravite ogradu, ulaz treba da bude jedan na sredini terena da lopta ne leti u dunav i na biciklističku stazu, jel neko razmišlja glavom.

Teren za basket bul. Evrope popravite graničnike ili treba da se izvale i ostali, nemojte mi reći da ne možete tu da ozidate česmu i dodate još koju klupu oko terena, i da ponovo iscrtate linije prošlo je 4 godine.

Gurovićev teren harlem na Detelinari. Hoćete li ga napraviti kako valja? Plastika koja ide na beton, a beton je kriv i neravan nema ni graničnika nikad nije ni bio dobar.

Teren basket u PK naspran koša sa leve strane orežite grane koje su iznad terena, tu treniraju ozbiljnije ekipe i igraju se turniri. Mora sve da vam se nacrta da bi videli i zaključili.

Hvala na pažnji!

Ima još terena koje bi trebali pregledati. Sad kreće sezona i leto predstoji ne mislite valjda da ćemo vas čekati u septembru.

Ključne reči ČESME,GRANIČNICI, OGRADA, GRANE IZNAD TERENA, MREŽICE, LINIJE, RASKLIMANI OBRUČI, REFLEKTORI

Fotografija: ilustracija/pixabay.com

Megafon #2388

Oceni vest:
20
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Džabalebaroš

  pre 9 dana i 20 minuta

  U moje vreme smo sami skupljali novac, kupovali farbu, iscrtavali linije, pleli mrežice, farbali konstrukciju, tablu... Ovi danas hoće sve i odmah, da im neko drugi sve odradi, a da ne mrdnu guzice... Najbolje, da umesto vas, neko drugi baca loptu u koš

  Oceni komentar:
  8
  7
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.