We create the new in the now / Potraži me u Podgrađu vol 1

Nakon promocije mladih filmskih autora, nastavljamo sa umrežavanjem lokalne scene!

Ovog puta sagovornici na prvoj u nizu panel diskusija su Staša Vukadinović i Maša Seničić koje ćete moći da čujete u četvrtak 4. juna od 19.30 časova u kreativnom centru P R O S T O R (Beogradska 11, Petrovaradin).

StaŠa Vukadinović rođena je u leto 1984. godine, u Zrenjaninu. Diplomirala na odseku za srpsku književnost u Novom Sadu. Oduvek znala da neće biti profesor, a opet, kada bi je vremeplov vratio unazad - upisala bi isti fakultet i isti odsek. Javno piše od 2012. godine. Autor je i samostalni izdavač knjiga Ja sam StaŠa i Gde je StaŠa. Obe knjige znatno uspešnije od nje komuniciraju sa ljudima. Voli brodove, kokice i balone od sapunice. Više od svega voli pustolovine.

Maša Seničić (Beograd, 1990) je scenaristkinja, pesnikinja i novinarka. Ko-selektorka je programa Hrabri Balkan u okviru Festival autorskog filma (FAF) i jedna od osnivača, koordinatorka i mentorka u okviru programa Filmkulture. Piše prozu i poeziju, a njena prva zbirka pesama, "Okean" nagrađena je Mladim Disom za 2015. godinu, dok je njena druga knjiga poezije, "Povremena poput vikend-naselja", nagrađena na festivalu "Trgni se! Poezija!" Proteklih godina radi kao glavna urednica Before After portala, kao deo redakcije MILICA magazina, te na samostalnim projektima i publikacijama.

Pošto i po Marfiju, parče hleba uvek padne na namazanu stranu, mi ćemo da se pozabavimo baš tom stranom koja vuče silu gravitacije i koja pokreće stvari.
Dodjite da čujete priče i iskustva onih koji su svojom samoinicijativom uticali na društvenu promenu jer to je ono što nam nedostaje i što svi tajno priželjkujemo, vidimo se u PROSTORU!

Panel diskusija deo je projekta Budimo Gradić 2020 koji je podržan od strane Grada Novog Sada.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/184654882833999

We create the new in the now / Potraži me u Podgrađu vol 1
Kada? 04. jun 2020 . u 19:30 h / Gde? PROSTOR

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.