Putujuće pozorište Šopalović Teatra mladih Mišolovka ponovo pred publikom

Dragi prijatelji, poštovana publiko! Zbog velikog interesovanja i pošto većina glumaca iz ove postave nastavlja svoj profesionalni razvoj na univerzitetu (zbog čega će nam biti teško za okupiti se), obaveštavamo Vas da će Prva grupa Teatra mladih Mišolovka PONOVO igrati predstavu "Putujuće pozorište Šopalović" po tekstu Ljubomira Simovića! Molimo Vas pročitajte pažljivo tekst koji sledi.
GDE: Dvorište Arhiva Vojvodine (Žarka Vasiljevića 2a).
KADA: U nedelju, 5. jula 2020. u 20.30h.
I u ponedeljak, 6. jula 2020. u 20.30h.
ULAZNICE: Ulaz se ne naplaćuje, već kao i do sada kada je naš teatar u pitanju, čim uđete u dvorište Arhiva Vojvodine, sa desne strane, stajaće donatorska kutija u koju možete donirati novac i podržati naš rad, odnosno, na ovaj način, sami možete odrediti cenu ulaznice.
REZERVACIJE: Broj mesta je ograničen i da biste pogledali predstavu, potrebno je da se prijavite porukom u INBOKS stranice TEATRA MLADIH MIŠOLOVKA i napišete svoje ime i prezime i broj mesta koja rezervišete. I DAN za koji rezervišete, da li dolazite u NEDELJU ili PONEDELJAK.
Da bismo povećali fizičku distancu između sedišta, i veću od propisane, ovaj put ćemo primiti nešto manje publike nego što je to bio slučaj na prethodnim igranjima.
Sve posetioce molimo da poštuju propisanu distancu i da ne pomeraju stolice u odnosu na razmak koji smo mi formirali (sem u slučaju da dolazite sa članom porodice).
Režija: Ibro Sakić i Jelena Zdravković.
Scenografija: Đorđe Marković i Vladimir Ilić.
Koreografija: Ista Stepanov.
Dizajn svetla: Boris Butorac i Anja Sekulić.
U predstavi igraju: Hana Gusić, Mateja Kardelis, Danijela Trifković, Teodora Vukša, Mihailo Vučević, Snežana Virijević, Pavle Hrnčić, Marko Glišić, Helena Budimir, Jovan Kokotović, Emilija Vasović, Edvard Jan Jandrić, Sofija Skendžić, Vasilije Zečević, Milana Ćato, Ines Kothai i Petra Protić.
Predstava traje oko 2 sata.
Vidimo se!

Više detalja: https://www.facebook.com/teatarmladihmisolovka/photos/a.446571488878196/1421112841424051/?type=3&theater

Putujuće pozorište Šopalović Teatra mladih Mišolovka ponovo pred publikom
Kada? 05. jul 2020 . u 21:30 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.