Morsko brodska zavrzlama

Morsko brodska zavrzlama… ili…Brodsko morskazavrzlama…novčić je odlučio, pismo-glava. I to je verovatno bila najveća dilema sa kojom smo se susreli u toku rada na ovoj predstavi.Sjajan glumački tandem, izvanredan tekst i odličnisaradnici doprineli su tome da sve ide lako, po planu.Zajednički formiran stav da deca jesu deca i da imtreba ponuditi takav sadržaj. Za decu.Poštujući njihovu maštu, želju za smehom i učenjekroz isti, a istovremeno biti svestan koliko, u odnosuna godine, znaju više od nas kad smo bili kao oni. Deca.


 


Predstava se preporučuje deci starijoj od 3 godine.


 


Zato je ovo predstava i za mame i za tate.Da ne gledaju na sat, ne razmišljaju o ručku i oposlovnim obavezama dok predstava traje i njihovmališan uživa.Da uživaju zajedno.U Morsko brodskoj zavrzlami…ili…Brodsko morskoj zavrzlami…svejedno. Predstava je namenjena deci starijoj od tri godine, a traje oko 40 minuta.


Koprodukcija Saveza dramskih umetnika vojvodine i Pozorišta mladih – Novi sad


MORSKO BRODSKA ZAVRZLAMA
Po motivima teksta „Uplakana Katarina“ Zorana Ćosića


Dramaturgija i režija: NEBOJŠA SAVIĆ
Dizajn i izrada lutaka: MARIJA MALBAŠA
Scenografija: VLADIMIR ILIĆ
Muzika: NENAD SAVIĆ
Dizajn plakata i programske knjižice: SVETLANA SATMARI
Fotografija: VLADIMIR ILIĆ


Igraju: SAŠA STOJKOVIĆ i DRAGAN KOJIĆ

Morsko brodska zavrzlama
Kada? 07. decembar 2017 . u 18:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

deca Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad mup novi sad detelinara Srbija Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje novosadsko porodilište betanija Vreme u Novom Sadu bebe Petrovaradin RHMZ novorođenčad tržni centar promenada Elektrodistribucija Novi Sad odbojka jkp novosadska toplana novosađani elektrovojvodina bez vode promenada tc promenada bez struje policija vremenska prognoza servisne informacije novi sad novi sad