FeminisTrivia Ovca kviz

Mi, drugarice, rešile smo da slavimo progresivnost žena uoči dana koji simboliše upravo to. U formi kviza, predstavićemo 24 primera kvalitetnog delovanja na polju feminizma kroz istoriju naše zemlje. Pričaćemo o pionirkama, kreativkama i zaštitnicama.

Svako pitanje imaće uvod koji će onima koji znaju biti dovoljna asocijacija na odgovor, a onima koji ne znaju prilika da upoznaju još jednu izuzetnu ženu, koja je menjala kolektivnu svest. Na kraju svake od 3 grupe pitanja, dodelićemo po jednu nagradu najuspešnijoj ekipi, a deo glavne nagrade imate među fotografijama u event-u. :)

Feminizam je aktuelna tema u književnosti i istoriografiji te smo inspiraciju za pitanja pronalazile u „Kakvoj ženskoj”, „Pričama za laku noć za male buntovnice”, „Znamenitim ženama Srbije”, portalu „Knjiženstvo”, fejsbuk stranici „Drugarice” i sl.

U narednim danima uvodićemo vas u kviz onako kako se bude formirao pošto, kao što možete da primetite, još uvek nema konačan oblik. Spletom okolnosti promenili smo mesto održavanja kviza što ima izgleda da se pokaže kao srećna slučajnost. Ako verujete u slučajnosti. O tome i o ostalom uslediće još pisanija.

Želimo da napravimo omaž izuzetnim ženama. Pridružite nam se.

*FORMA KVIZA*

3 kategorije od po 8 pitanja:

I - Pionirke
II - Kreativke
III - Zaštitnice

Na kraju svake kategorije čitamo rešenja i dodeljujemo nagrade iznenađenja najuspešnijim ekipama.

Glavnu nagradu (koju poklanja MILICA magazin) dobija ona ekipa koja ukupno bude imala najviše tačnih odgovora.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/632833977147317/

FeminisTrivia Ovca kviz
Kada? 07. mart 2019 . u 20:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad isključenje vode 27. novosadski maraton novosadska policija raspored sahrana novi sad bez vode servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana betanija mup novi sad JKP Vodovod i kanalizacija izmena režima saobraćaja servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad bebe novosađani sahrane novi sad KCV novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje Isključenje struje Spens RHMZ Aleksandar Vučić bez struje novosadsko porodilište isključenja struje