Đurologija

Prodaja ulaznica na blagajni SNP-a.

Autorski hit Branka Đurića - Đure, ''Đurologija'', trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire.

Naime, ''Đurologiju'' je u poslednje 2 godine pogledalo preko 100 000 ljudi na više od 200 izvođenja, a samo u Beogradu preko 25.000. Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, ''Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca I izaziva salve osmeha na licima.
Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd.'' kaže Đuro.

Đurologija
Kada? 08. decembar 2019 . u 20:00 h / Gde? Srpsko narodno pozorište

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 19 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

  • Sanja Nikodinovic

    pre 50 dana i 22 sata

    Cula sam.da je predstava dobra

    Potrudicu se da je pogledam

jkp lisje saveti dnevni horoskop elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje horoskop novorođenčad betanija servisne informacije novosadsko porodilište isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo zdravlje vlada srbije obeležavanje novosadske racije servisne informacije novi sad korona virus izmena trase autobusa sahrane novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević astrologija uhapšen diler bebe zodijak Novosadska racija JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad Spens bez vode