Đurologija

Prodaja ulaznica na blagajni SNP-a.

Autorski hit Branka Đurića - Đure, ''Đurologija'', trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire.

Naime, ''Đurologiju'' je u poslednje 2 godine pogledalo preko 100 000 ljudi na više od 200 izvođenja, a samo u Beogradu preko 25.000. Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, ''Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca I izaziva salve osmeha na licima.
Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd.'' kaže Đuro.

Đurologija
Kada? 08. decembar 2019 . u 20:00 h / Gde? Srpsko narodno pozorište

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 20 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

  • Sanja Nikodinovic

    pre 293 dana i 8 sati

    Cula sam.da je predstava dobra

    Potrudicu se da je pogledam