5. Novosadski festival zanatskog piva

Drage pivopije, došlo je vreme za peti Novosadski festival zanatskog piva koji će se održati u SKCNS Fabrici i Quarteru, 8. i 9. Juna 2018.!


Pored sjajnih pivara iz Srbije i regiona, spremite se za nove premijere, žive svirke, food corner, korisna predavanja i mnoštvo iznenađenja koja uvodimo po prvi put. Za dva dana moći ćete da probate desetine različitih zanatskih piva svih mogućih stilova (IPA, Stout, Pale Ale, Weizen, Porter, Pilsner...), ali i da glasate za svoje favorite. Pored vaših glasova, pivsku ponudu će ocenjivati i stručni žiri, tako da ćemo za vreme Festivala zajedno izabrati i proglasiti najbolje pivo! Posebno nas raduje što ćemo pored predavanja o kućnom pivarstvu i ove godine moći i da degustiramo divna piva napravljena s ljubavlju u kućnim uslovima.


Podsećamo vas da se na samom Festivalu plaćanje piva vrši isključivo uz pomoć festivalskog novca koji se može kupiti na samom ulazu.


Prodaja ulaznica počinje 3. maja u podne preko GIGS TIX prodajne mreže, kada će biti pušten prvi kontigent karata po promotivnoj ceni od 300 dinara po danu, odnosno po ceni od 500 dinara za oba dana.
Požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme jer je broj promo karata ograničen!

5. Novosadski festival zanatskog piva
Kada? 08. jun 2018 . / Gde? SKCNS Fabrika

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 11 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani Dom zdravlja Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bebe raspored sahrana novi sad Hitna pomoć istraživanje jkp novosadska toplana Republički hidrometeorološki zavod dnevni horoskop elektrovojvodina novorođenčad betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište horoskopski znaci Dom zdravlja Novi Sad isključenja struje horoskop bez vode bez grejanja servisne informacije novi sad bez struje isključenje vode policija sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja