Živa biblioteka:„Razgovaraj sa knjigom“

Omladinska organizacija BalkanIDEA Novi Sad organizuje «Živu biblioteku „Razgovaraj sa knjigom“» u nedelju, 09. decembra, od 16.00h do 20.00h, u kulturnoj stanici Eđšeg (Antona Čehova 4).


Živa biblioteka funkcioniše baš kao prava biblioteka, gde čitaoci dolaze da pozajme “knjigu” na
određeno vreme. Postoji jedna razlika: knjige u Živoj biblioteci su ljudi, koji predstavljaju grupe koje su često meta predrasuda i stereotipa, kao i žrtve diskriminacije i socijalne ekskluzije. U ovoj biblioteci, knjige ne samo da mogu da pričaju, već mogu i da odgovaraju na pitanja čitalaca, a mogu i da postavljaju pitanja i da uče, te i knjige i čitaoci imaju priliku da uđu u pravi dijalog.


«Živa biblioteka» je deo projekta „Razgovaraj sa knjigom“ koji realizuje BalkanIDEA Novi Sad. Projekat podržavaju OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu AP Vojvodine i Poverenik za zaštitu ravnopravnosti.

Živa biblioteka:„Razgovaraj sa knjigom“
Kada? 09. decembar 2018 . u 16:00 h / Gde? Eđšeg

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

dan zaljubljenih Spens vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad isključenje vode JGSP "Novi Sad" bez vode Elektrodistribucija Novi Sad matičar novosadsko porodilište betanija dan državnosti vremenska prognoza epidemija gripa Republički hidrometeorološki zavod Srbija struja Vreme u Srbiji bebe Sretenje novorođenčad jkp novosadska toplana novi sad bez struje isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu novosađani elektrovojvodina