Živa biblioteka:„Razgovaraj sa knjigom“

Omladinska organizacija BalkanIDEA Novi Sad organizuje «Živu biblioteku „Razgovaraj sa knjigom“» u nedelju, 09. decembra, od 16.00h do 20.00h, u kulturnoj stanici Eđšeg (Antona Čehova 4).


Živa biblioteka funkcioniše baš kao prava biblioteka, gde čitaoci dolaze da pozajme “knjigu” na
određeno vreme. Postoji jedna razlika: knjige u Živoj biblioteci su ljudi, koji predstavljaju grupe koje su često meta predrasuda i stereotipa, kao i žrtve diskriminacije i socijalne ekskluzije. U ovoj biblioteci, knjige ne samo da mogu da pričaju, već mogu i da odgovaraju na pitanja čitalaca, a mogu i da postavljaju pitanja i da uče, te i knjige i čitaoci imaju priliku da uđu u pravi dijalog.


«Živa biblioteka» je deo projekta „Razgovaraj sa knjigom“ koji realizuje BalkanIDEA Novi Sad. Projekat podržavaju OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu AP Vojvodine i Poverenik za zaštitu ravnopravnosti.

Živa biblioteka:„Razgovaraj sa knjigom“
Kada? 09. decembar 2018 . u 16:00 h / Gde? Eđšeg - kulturna stanica

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novi sad betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje novorođenčad Vreme u Novom Sadu jkp lisje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje odbojka Spens isključenja struje servisne informacije novi sad RHMZ novosađani Elektrodistribucija Novi Sad bez vode vremenska prognoza isključenje vode Novo naselje Isključenje struje Hitna pomoć novosadsko porodilište elektrovojvodina raspored sahrana novi sad sahrane bebe vremenska prognoza novi sad