Grbave Tange

Grbave Tange Show


Šta su i ko su „Grbave Tange“? Ukratko, prvi balkanski stand up kabare koji se bavi muzičkom komedijom. Bilo je komičara koji po malo pevaju i pevača koji imaju smisla za humor, a mi smo rešili da to smućkamo u jednakim proporcijama. I tako već skoro 8 godina krstarimo Balkanom, pričajući svoje priče. Naše inspiracije bili su „Tenacious D“, Riki Džervejz i „Forgone Conclusion“, Tim Minčin i naravno Džej. No, živimo u iluziji da ličimo samo na sebe. Makar pre vinjaka.

Novosađane (i sve njihove članove porodice iz Bosne  ove srede u „Lazinom teletu“ čekaju brojne teme:
Kako novopečene mladoženje ubijaju libido? Koji je najgori posao na svetu i zašto ima veze sa filmovima za odrasle? Šta zapravo znači izreka „U tuđoga tatka pogolema patka“? Saznaćete ko je sve „nevin u Lebanu“ i zašto je jako opasno imati devojku iz Zapadne Srbije?

Pored komičnih segmenata izvešćemo i „ozbiljne“ numere iz knjiga koje je napisao član „Tangi“ Miodrag Stošić. Neke od tih knjiga moći će da se pazare na licu mesta. Ovo će biti i prva, zvanična mini-promocija naše knjige „Pesmarica Grbavih tangi“, koja je nastala nakon 7 godina rada.

Dođite da se smejemo pametno

Grbave Tange
Kada? 09. oktobar 2019 . u 22:00 h / Gde? Lazino Tele

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo Aleksandar Vučić JKP Vodovod i kanalizacija klinički centar vojvodine jkp lisje novosadsko porodilište novosađani Elektrodistribucija Novi Sad novosadska policija Isključenje struje novorođenčad isključenja struje isključenje vode bez vode JGSP "Novi Sad" promenada jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad Spens KCV servisne informacije betanija matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad bebe elektrovojvodina šoping centar promenada sahrane novi sad