Grbave Tange

Grbave Tange Show


Šta su i ko su „Grbave Tange“? Ukratko, prvi balkanski stand up kabare koji se bavi muzičkom komedijom. Bilo je komičara koji po malo pevaju i pevača koji imaju smisla za humor, a mi smo rešili da to smućkamo u jednakim proporcijama. I tako već skoro 8 godina krstarimo Balkanom, pričajući svoje priče. Naše inspiracije bili su „Tenacious D“, Riki Džervejz i „Forgone Conclusion“, Tim Minčin i naravno Džej. No, živimo u iluziji da ličimo samo na sebe. Makar pre vinjaka.

Novosađane (i sve njihove članove porodice iz Bosne  ove srede u „Lazinom teletu“ čekaju brojne teme:
Kako novopečene mladoženje ubijaju libido? Koji je najgori posao na svetu i zašto ima veze sa filmovima za odrasle? Šta zapravo znači izreka „U tuđoga tatka pogolema patka“? Saznaćete ko je sve „nevin u Lebanu“ i zašto je jako opasno imati devojku iz Zapadne Srbije?

Pored komičnih segmenata izvešćemo i „ozbiljne“ numere iz knjiga koje je napisao član „Tangi“ Miodrag Stošić. Neke od tih knjiga moći će da se pazare na licu mesta. Ovo će biti i prva, zvanična mini-promocija naše knjige „Pesmarica Grbavih tangi“, koja je nastala nakon 7 godina rada.

Dođite da se smejemo pametno

Grbave Tange
Kada? 09. oktobar 2019 . u 22:00 h / Gde? Lazino Tele

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.