Upoznaj mog tatu

SREDA, 9. oktobar 2019. u 20 časova (Velika scena)
GOSTOVANJE - Pozorište "Slavija", Beograd
UPOZNAJ MOG TATU
Režija: Staša Koprivica
Igraju: Nina Janković/ Dragana Dabović, Katarina Gojković, Andrej Šepetkovski i Andrija Daničić
Karte se prodaju preko sajta www.gigstix.com


Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati - niko nije mogao da predvidi.


"Upoznaj mog tatu" je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

Više detalja: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/9-pozorite/2816-upoznaj-mog-tatu

Upoznaj mog tatu
Kada? 09. oktobar 2019 . u 20:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana jkp lisje elektrovojvodina klisa servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo Spens isključenja struje betanija novorođenčad raspored sahrana novi sad klinički centar vojvodine sahrane novi sad šoping centar promenada JKP Vodovod i kanalizacija JGSP "Novi Sad" bebe bez struje isključenje vode promenada KCV novosadska policija raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište matičar novi sad novosađani Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje bez vode