Radionica: Žensko zdravlje i biljke

" Ako pratimo prirodu kao vođu, nikad nećemo zalutati."

Žene su prirodno ciklična bića i prolaze kroz cikluse u jednom mesecu, u godini i u etapama života. Poznavanje svog tela, svojih ciklusa i potreba nam daje veću mogućnost da budemo odgovorni prema svom zdravlju i blagostanju i da živimo svoj život svesnije, sa lakoćom, i u svom punom potencijalu.

Radionica će se sastojati iz dva dela:

U prvom delu ćemo se baviti biljkama koriste se za prevenciju, održavanje i isceljenje celog ženskog reproduktivnog sistema. Žene su koristile biljke kroz istoriju kao lek i podršku za svaki aspekat reproduktivnog zdravlja i životnu etapu kroz koju su prolazile.
Učićemo o biljkama koje se koriste za:
* Reproduktivno zdravlje - infekcije i upale, balansiranje hormona, ciste i probleme sa menstruacijom, neregularne menstruacije, PMS, kontracepcija
* Trudnoća i dojenje
* Menopauza - balansiranje hormona, ublažavanje neprijatnih simptoma, briga i očuvanje kostiju, kose i celokupnog zdravlja
Osim samih biljaka, posvetićemo pažnju i tome kako odabrati biljku (ili kombinaciju biljaka) koja odgovara Vama, trenutku i potrebi koju imate.

Drugi deo radionice je praktičnog tipa, kao jedan od divnih načina na koji se znanje iz prvog dela može koristiti - naparavanje lekovitim biljem. Nega parom je spoj tradicionalne drevne medicine predaka kao i savremene alhemije znanja o biljkama. Holističkog je pristupa gde je svakoj ženi kroz savetovanje odredjena jedinstvena mešavina bilja koja je posvećena isceljenju aspekata koje utiču na zdravlje i plodnost same osobe.

INFO i REZERVACIJE
Prijave su obavezne zbog ograničenog broja učesnica radionice, ili na broj 0641987981

Više detalja: https://www.facebook.com/events/2567004936672213/

Radionica: Žensko zdravlje i biljke
Kada? 10. novembar 2019 . u 17:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.