Izložba slika Darivanje Nenada Vujnovića – Nješa

Izložba slika Darivanje Nenada Vujnovića – Nješa biće otvorena u subotu, 11. avgusta u 19 časova u Klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Izložba će trajati do 19. avgusta.


O autoru:


Nenad Vujnović – Nješ rođen je 1956. godine u Odžacima, gde je završio osnovnu i srednju školu. Studije ekonomije završio je u Novom Sadu. Slika od početka sedamdesetih godina. Prvu samostalnu izložbu imao je još 1975. godine u gimnaziji. Od 1985. do 2015. godine napravio je pauzu u slikarskoj karijeri, da bi nakon 2015. nastavio s radom. Usledile su brojne izložbe, među kojima je najznačajnija održana 2016. godine u Studiju M u Novom Sadu, kojom je obeležio 40 godina od prve samostalne izložbe. Početkom 2018. godine održao je prvu izložbu u Beogradu, a u pripremi je još nekoliko izložbi do kraja godine.

Izložba slika Darivanje Nenada Vujnovića – Nješa
Kada? 11. avgust 2018 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani bez struje Kać udžbenici kovilj JKP Vodovod i kanalizacija bebe koncert havarija na vodovodu isključenja struje štrand Petrovaradin zdravlje Spens elektrovojvodina Isidor Bajić novosadsko porodilište Srbija dunavska sonata crna gora vremenska prognoza tajne horoskopa betanija bez vode vremenska prognoza novi sad dunav muzička omladina novog sada horoskop novi sad stanovi