PričaMoO... Šta je to biti HEROJ i HEROINA Danas?

Udruženje „Free Space“ u saradnji sa „Reflektor teatrom“, pokrenulo je projekat „PričaMoO...“ koji će se realizovati u Domu kulture (Ignjata Pavlasa 4). Ovim projektom želimo da inspirišemo srednjoškolce i studente da aktivno učestvuju i otvoreno razgovaraju sa gostima nakon predstave „Smrt Fašizmu! O Ribarima i Slobodi“, kao i da budu učesnici tribina „Heroji i heroine ovde i sad“ i tako zajedno doprinesemo širenju i razvoju nezavisne, društveno angažovane pozorišne scene u Novom Sadu.

„Smrt Fašizmu! O Ribarima i Slobodi“

Kroz priču o Ivi Loli Ribaru, njegovoj porodici i verenici Slobodi Trajković, glumci ove predstave zapravo govore o sebi, svojoj generaciji, stavovima, herojima...
Da li smo svesni koliko je svaka mladost slična bez obzira na to kojoj generaciji pripadamo? Da li u nama i dalje postoji snaga da izdejstvujemo promene? Da li neko od nas zna zašto je živ? Gde smo postavili crvenu liniju i kada ćemo skupiti hrabrost da je pređemo?

Autorka koncepta i rediteljka predstave je Milena Bogavac, a tekst je pisalo više autora.
Ko-autori i izvođači su: Đorđe Živadinović Grgur, Nina Nešković, Strahinja Blažić, Sunčica Milanović i Nikola Živanović.

Crvena linija, to je ona linija na kojoj postaješ heroj, ne da bi bio heroj već da bi ostao čovek!
Gde je tvoja crvena linija?

Heroji i heroine:
Milena Minja Bogavac, dramaturškinja
Gala Čaki, umetnica
Goran Stojičić, pisac
Slavimir Stojanović Futro, dizajner
Dragoljub Đuričić, muzičar
Vesna Farkaš, moderatorka i heroina Udruženja Free Space

Cena ulaznice u pretprodaji je 800 RSD, na dan igranja 1.000 RSD.
Za studente i srednjoškolce cena ulaznice je 500 RSD.

Ulaznice možete kupiti na na prodajnom mestu GIGS TIX svakog radnog dana od 9.00 do 19.30 i subotom od 10.00 do 19.30 kao i preko interneta.

Za sva pitanja možete nam pisati na e-mail: ili pozvati na broj telefona +381 61 44 88 080

HVALA divnim ljudima iz Rotary Club Novi Sad Alma Mons, Doma kulture, štampariji Futura i kreativnom studiju Arteria što su prepoznali važnost projekta „PričaMoO…“ i tako postali naši HEROJI i HEROINE Danas!

Radujemo se susretu u drugačijem teatru!

Više detalja: https://www.facebook.com/freespace.ns/

PričaMoO... Šta je to biti HEROJ i HEROINA Danas?
Kada? 11. decembar 2019 . u 20:00 h / Gde? Dom kulture

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode isključenja struje servisne informacije sahrane novi sad uhapšen diler Novosadska racija izmena trase autobusa bebe korona virus obeležavanje novosadske racije zdravlje Spens zodijak novosadsko porodilište jkp lisje dnevni horoskop servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija saveti raspored sahrana i ispraćaja astrologija novorođenčad vlada srbije betanija elektrovojvodina bez vode raspored sahrana novi sad horoskop