Dr Ranko Rajović "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti"

Kulturni centar Novog Sada sa zadovoljstvom počinje saradnju sa NTC- om. U narednih godinu dana zajedno sa timom NTC pripremaćemo vam radionice i predavanja.
Saradnju započinjemo predavanjem dr Ranka Rajovića "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti" u ponedeljak 11. februara sa početkom u 19 časova u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada.


Predavanje je besplatno, a broj mesta je ograničen. Potrebno je da se prijavite putem sledećeg formulara: https://bit.ly/2tapjoh


Informacije putem fb stranice i imejl:


Vidimo se!


Ranko Rajović je specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač Mense Srbije, a inicijator je i jedan od osnivača Mense Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Predsednik Mense Srbije u dva mandata, dugogodišnji član Borda direktora svetske Mense (2000 – 2010) i predsednik Komiteta za darovitu decu svetske Mense (2010 – 2012). Na kongresu Mense International, održanom na Novom Zelandu krajem oktobra 2010. imenovan je za predsednika Komiteta svetske Mense za darovitu decu. Ova počast je usledila posle Rankovog višegodišnjeg bavljenja darovitom decom i programima u vezi sa darovitošću najmlađih. U 2015. godini dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu. Radi na pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji.

Dr Ranko Rajović "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti"
Kada? 11. februar 2019 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 8 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu JGSP "Novi Sad" klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe elektrovojvodina struja Vreme u Srbiji isključenja struje Sretenje smeće servisne informacije novi sad betanija Srbija novorođenčad jkp novosadska toplana vremenska prognoza novi sad novi sad bez vode dan zaljubljenih isključenje vode vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod epidemija gripa JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad Spens dan državnosti bez struje