Dr Ranko Rajović "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti"

Kulturni centar Novog Sada sa zadovoljstvom počinje saradnju sa NTC- om. U narednih godinu dana zajedno sa timom NTC pripremaćemo vam radionice i predavanja.
Saradnju započinjemo predavanjem dr Ranka Rajovića "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti" u ponedeljak 11. februara sa početkom u 19 časova u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada.


Predavanje je besplatno, a broj mesta je ograničen. Potrebno je da se prijavite putem sledećeg formulara: https://bit.ly/2tapjoh


Informacije putem fb stranice i imejl:


Vidimo se!


Ranko Rajović je specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač Mense Srbije, a inicijator je i jedan od osnivača Mense Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Predsednik Mense Srbije u dva mandata, dugogodišnji član Borda direktora svetske Mense (2000 – 2010) i predsednik Komiteta za darovitu decu svetske Mense (2010 – 2012). Na kongresu Mense International, održanom na Novom Zelandu krajem oktobra 2010. imenovan je za predsednika Komiteta svetske Mense za darovitu decu. Ova počast je usledila posle Rankovog višegodišnjeg bavljenja darovitom decom i programima u vezi sa darovitošću najmlađih. U 2015. godini dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu. Radi na pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji.

Dr Ranko Rajović "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti"
Kada? 11. februar 2019 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 11 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode policija servisne informacije raspored sahrana novi sad opens 2019 lisje almaško groblje jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad novosađani novosadsko porodilište elektrovojvodina servisne informacije novi sad novosadska policija sahrane isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad Novo naselje JKP Vodovod i kanalizacija Spens bez struje štrand gradsko groblje sahrane novi sad bebe opens distrikt betanija