Dr Ranko Rajović "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti"

Kulturni centar Novog Sada sa zadovoljstvom počinje saradnju sa NTC- om. U narednih godinu dana zajedno sa timom NTC pripremaćemo vam radionice i predavanja.
Saradnju započinjemo predavanjem dr Ranka Rajovića "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti" u ponedeljak 11. februara sa početkom u 19 časova u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada.


Predavanje je besplatno, a broj mesta je ograničen. Potrebno je da se prijavite putem sledećeg formulara: https://bit.ly/2tapjoh


Informacije putem fb stranice i imejl:


Vidimo se!


Ranko Rajović je specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač Mense Srbije, a inicijator je i jedan od osnivača Mense Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Predsednik Mense Srbije u dva mandata, dugogodišnji član Borda direktora svetske Mense (2000 – 2010) i predsednik Komiteta za darovitu decu svetske Mense (2010 – 2012). Na kongresu Mense International, održanom na Novom Zelandu krajem oktobra 2010. imenovan je za predsednika Komiteta svetske Mense za darovitu decu. Ova počast je usledila posle Rankovog višegodišnjeg bavljenja darovitom decom i programima u vezi sa darovitošću najmlađih. U 2015. godini dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu. Radi na pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji.

Dr Ranko Rajović "Funkcionalno znanje i razvoj kreativnosti"
Kada? 11. februar 2019 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 8 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez struje servisne informacije novi sad Hitna pomoć Republički hidrometeorološki zavod betanija jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija odbojka novosađani Vreme u Novom Sadu javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vremenska prognoza raspored sahrana novi sad sahrane gradsko groblje vremenska prognoza novi sad Spens bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ Isključenje struje elektrovojvodina novosadsko porodilište novorođenčad bez vode isključenja struje isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad Novo naselje novi sad