MKDSL / Peđa Milutinović / Boško Mijušković @KCLab

Mkdsl live, sa Peđom Milutinovićem na bubnjevima i Boškom Mijuškovićem za basom, spaja virtuoznost Peđinog baratanja palicama, Markovim iskustvom manipulisanja zvučnom slikom i Boškovim energičnim rok gruvom, praveći nove plesne avanture. Prirodnost gruva bez kopjuterski generisanog metronoma ubacio je duh rok/pank/jazz estetike, nalik uljudnjavanju robotike.

Ulaz: 250rsd do 23h / od 23h je 300rsd

Pedja Milutinovic
2012 godine postaje član Maks Kočetov quartet-a i Vasil Hadžimanov Band-a.
Sa Vasil Hadžimanov Band-om je snimio dva albuma “Can You Dig It” 2012 i album “Alive” sa
americkim saksofonistom David Binney-em krajem 2014 godine. “Alive” je u top 100 albuma na svetu 2016 godine, proglasio americki magazin “DownBeat”. 2013. učestvuje u osnivanju benda “Qzama quartet” sa kojim je snimio album “Portrait in Black and White” koji je izašao 2016 godine.


Bosko Mijuskovic
Kao klinac zavoleo džez, išao na časove džez gitare i uporedo s tim sam svirao u pank-hard-kor bendovima. Na alternativnoj rok sceni Srbije mnogo je mladih muzičara koji svoj talenat i energiju pretaču kroz instrumente, rime i ritmove i daruju ih publici. Među njima je i Boško Mijušković Boca (29), basista u dva, po mnogima najbolja, novooformljena benda - "Strejt Miki end d bojs" i "Škrtice". Na sceni energičan, van nje naizgled veoma miran momak, Boca se još kao klinac zainteresovao za muziku, a do znanja je stizao, kako kaže, alternativnim putevima.


Marko Milošević
Poznatiji kao MKDSL je Beogradski izvođač koji se pre 15 godina odrekao DJing-a i okrenuo live nastupima elektronske muzike, provodeći slobodno vreme u potrazi za molekulom plesa.
Ume da hvata frizbi rukama, glavom, majicom, nogama, laktom, kolenom, iza glave, kroz noge, u skoku, dok radi zvezdu, iza leđa, u okretu, a diči se i svojim fudbalskim umećem.
Njegova mama kaže da je lep, a on za sebe kratko i jasno kaže da je "car".

MKDSL / Peđa Milutinović / Boško Mijušković @KCLab
Kada? 11. januar 2019 . u 21:00 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Republički hidrometeorološki zavod petrovaradinska tvrđava novosađani bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo bez grejanja isključenja struje betanija bebe bez struje isključenje vode novorođenčad novosadsko porodilište matičar vremenska prognoza telep jkp čistoća bez tople vode novi sad jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu Miroslav Antić JKP Vodovod i kanalizacija zdravlje Elektrodistribucija Novi Sad klisa Isključenje struje milorad kapor elektrovojvodina