MKDSL / Peđa Milutinović / Boško Mijušković @KCLab

Mkdsl live, sa Peđom Milutinovićem na bubnjevima i Boškom Mijuškovićem za basom, spaja virtuoznost Peđinog baratanja palicama, Markovim iskustvom manipulisanja zvučnom slikom i Boškovim energičnim rok gruvom, praveći nove plesne avanture. Prirodnost gruva bez kopjuterski generisanog metronoma ubacio je duh rok/pank/jazz estetike, nalik uljudnjavanju robotike.

Ulaz: 250rsd do 23h / od 23h je 300rsd

Pedja Milutinovic
2012 godine postaje član Maks Kočetov quartet-a i Vasil Hadžimanov Band-a.
Sa Vasil Hadžimanov Band-om je snimio dva albuma “Can You Dig It” 2012 i album “Alive” sa
americkim saksofonistom David Binney-em krajem 2014 godine. “Alive” je u top 100 albuma na svetu 2016 godine, proglasio americki magazin “DownBeat”. 2013. učestvuje u osnivanju benda “Qzama quartet” sa kojim je snimio album “Portrait in Black and White” koji je izašao 2016 godine.


Bosko Mijuskovic
Kao klinac zavoleo džez, išao na časove džez gitare i uporedo s tim sam svirao u pank-hard-kor bendovima. Na alternativnoj rok sceni Srbije mnogo je mladih muzičara koji svoj talenat i energiju pretaču kroz instrumente, rime i ritmove i daruju ih publici. Među njima je i Boško Mijušković Boca (29), basista u dva, po mnogima najbolja, novooformljena benda - "Strejt Miki end d bojs" i "Škrtice". Na sceni energičan, van nje naizgled veoma miran momak, Boca se još kao klinac zainteresovao za muziku, a do znanja je stizao, kako kaže, alternativnim putevima.


Marko Milošević
Poznatiji kao MKDSL je Beogradski izvođač koji se pre 15 godina odrekao DJing-a i okrenuo live nastupima elektronske muzike, provodeći slobodno vreme u potrazi za molekulom plesa.
Ume da hvata frizbi rukama, glavom, majicom, nogama, laktom, kolenom, iza glave, kroz noge, u skoku, dok radi zvezdu, iza leđa, u okretu, a diči se i svojim fudbalskim umećem.
Njegova mama kaže da je lep, a on za sebe kratko i jasno kaže da je "car".

MKDSL / Peđa Milutinović / Boško Mijušković @KCLab
Kada? 11. januar 2019 . u 21:00 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Dom zdravlja Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad big shopping centar javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija štrajk katastar kovilj servisne informacije novi sad Petrovaradin đorđe balašević novosadsko porodilište bez struje Vreme u Novom Sadu isključenja struje vladimir putin novorođenčad elektrovojvodina matičar isključenje vode krađa novosađani Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo Srbija bez vode betanija bebe