Tanja Tucić 11. novembra u Radio kafeu čita svoje fenomenalne priče

Ciklus susreta sa zanimljivim piscima u Radio kafeu, promovisanja dobrog pisanja i otkrivanja knjiga koje se moraju pročitati - "Čitologija" - otvoriće autorka zbirke izuzetnih priča "Sigurnosti nema ali puno toga drugog ima"...

Publika će uživo čuti neke od najboljih priča Tatjane Tucić, koje je u formatu ljubavnog vikend romana, objavila pre izvesnog vremena.

"Sigurnosti nema ali puno toga drugog ima" - naslov je njene zbirke priča koje otkopčavaju dušu onako kako to rade samo vrhunski pronalazači kompleksnijeg smisla reči.

Nastale iz radosti i tuge, euforije i depresije, iz samoće i straha - od starenja, smrti, neke iz zajebancije, sve priče su, bez izuzetka, mali praznici prefinjenog pisanja.

Tempirana bomba govana, Kolji, i u supu, Voli svoga idiota, Prkos i goruća ljubav, Pidžama, Pred smrt biće nam najlepše, Martina mera života, samo su neke od priča koje će ljubitelje dobrih tema i uzbudljivog pisanja navesti da posegnu za knjigom priča Tatjane Tucić.

Priče će čitati autorka.

Promocija počinje u 19 sati.
Radio kafe je u Miletićevoj 45.

Dobro došli na "Čitologiju"…

Više detalja: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/227054/Tanja-Tucic-11-novembra-u-Radio-kafeu-cita-svoje-price.html

Tanja Tucić 11. novembra u Radio kafeu čita svoje fenomenalne priče
Kada? 11. novembar 2019 . u 19:00 h / Gde? Radio Cafe

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.