LP Duo -Koncert za dva hibridna klavira

„Elegancija klasike, sloboda džeza i snaga rokenrola su sinonimi za njihovu muziku!“ Carnegi Hall, Njujork 2014.
LP duo jedan je od najboljih svetskih klavirskih dua na najvećem svetskom takmičenju u Majamiju – (Miami Dranoff Two Piano Competition, 2008)!


Poslednji put su nastupili u Novom Sadu pre 12 godina! Na najavljenom koncertu izvešÄ‡e njihovu autorsku muziku s novog albuma ,,Duality“, u izdanju Universal Music Group. 


Prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedeljak, 26. avgusta u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h i On-line na: www.muzickaomladina.org
Cena karata: 700,00 dinara parter sredina i galerija i 500,00 dinara parter sa strane
*Student, đaci i penzioneri imaju popust 50% na redovne cene ulaznica.


***
Sonja Lončar i Andrija Pavlović (LP Duo) su višestruko nagrađivani pijanisti, kompozitori i inovatori na polju savremene i elektronske muzike. Nastupali su širom sveta u koncertnim dvoranama poput Karnegi hola u Njujorku, Centra „Kenedi“ u Vašingtonu, NUS u Singapuru, Danske kraljevske opere, Teatra u Kopenhagenu i mnogim drugim. Jedni su od pokretača međunarodnog, umetničko-naučnog projekta ,,Kvantna muzika”. Izumitelji su novog zvuka hibridnog klavira koji spaja akustične klavire s elektronikom. Komponuju muziku za pozorište, TV, film, a u okviru alter ega LP Elektro, stvaraju potpuno novu, retro-elektronsku muziku.
www.lpduo.com

Više detalja: https://www.muzickaomladina.org/?event=lp-duo-koncert-za-dva-hibridna-klavira-2&event_date=2019-10-11

LP Duo -Koncert za dva hibridna klavira
Kada? 11. oktobar 2019 . u 20:00 h / Gde? Sinagoga

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.