Takmičenje u pripremanju koktela

Novi Sad će u utorak 12. i sredu 13. decembra 2017. biti prestonica spektakularnog takmičenja u
pripremanju koktela.


BarmeNS Udruženje pružiće svim novosađanima i ljubiteljima vrhunskih alkoholnih napitaka priliku da vide najtalentovanije koktel majstore kako iz regiona tako i iz Belgije, Rusije, Rumunije i Bugarske. 50 učesnika iz 8 zemalja takmičiće se u dve kategorije „Miksologija“ i „Flairtanding“.
Publici će se 12. decembra na Spensu u legendarnoj „Kadici“ predstaviti takmičari u kvalifikacijama, a ko će poneti titulu najboljeg barmena saznaćemo na velikom finalu 13. decembra u 20 časova u čuvenoj novosadskoj diskoteci Paradiso.Dođite i saznajte nešto o koktel veštinama, kako se miksaju kvalitetna pića i iskoristite priliku da se edukujete u ovoj oblasti ugostiteljstva.
Celo takmičenje pratiće prestižni novosadski DJ -evi, a ulaz je slobodan.

Takmičenje u pripremanju koktela
Kada? 12. decembar 2017 . / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

horoskop bez vode sremski karlovci novosadsko porodilište Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija policija Goran Bajšanski Srbija fruškogorski maraton matičar Predškolska ustanova Radosno detinjstvo elektrovojvodina betanija vremenska prognoza novosadska policija cvetna pijaca klinika za ginekologiju i akušerstvo Serbia Fashion Week Isključenje struje kosovo i metohija Dom zdravlja Novi Sad novi sad isključenja struje vremenska prognoza novi sad bebe servisne informacije novi sad novosađani isključenje vode novorođenčad