Takmičenje u pripremanju koktela

Novi Sad će u utorak 12. i sredu 13. decembra 2017. biti prestonica spektakularnog takmičenja u
pripremanju koktela.


BarmeNS Udruženje pružiće svim novosađanima i ljubiteljima vrhunskih alkoholnih napitaka priliku da vide najtalentovanije koktel majstore kako iz regiona tako i iz Belgije, Rusije, Rumunije i Bugarske. 50 učesnika iz 8 zemalja takmičiće se u dve kategorije „Miksologija“ i „Flairtanding“.
Publici će se 12. decembra na Spensu u legendarnoj „Kadici“ predstaviti takmičari u kvalifikacijama, a ko će poneti titulu najboljeg barmena saznaćemo na velikom finalu 13. decembra u 20 časova u čuvenoj novosadskoj diskoteci Paradiso.Dođite i saznajte nešto o koktel veštinama, kako se miksaju kvalitetna pića i iskoristite priliku da se edukujete u ovoj oblasti ugostiteljstva.
Celo takmičenje pratiće prestižni novosadski DJ -evi, a ulaz je slobodan.

Takmičenje u pripremanju koktela
Kada? 12. decembar 2017 . / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Rumenka novosađani bebe vremenska prognoza Srbija exit festival klinika za ginekologiju i akušerstvo exit 2018 elektrovojvodina exit festival novi sad Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište novorođenčad Exit novosadska policija horoskop Vreme u Novom Sadu Isključenje struje betanija horoskopski znaci isključenja struje bez vode JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode Petrovaradin istraživanje novi sad petrovaradinska tvrđava servisne informacije novi sad bez struje