Darko Mitrović - Stand Up - Radio Cafe

Stand up komedija "Sto mu gromova"

Na zadovoljstvo brojnih fanova, poznati radio i tv voditelj, kolumnista i komičar Darko Mitrović nastupiće po prvi put pred novosadskom publikom 12. decembra u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45).
Darko sa kolegom Markom Stepanovićem uređuje i vodi višestruko politički sputavanu humorističku emisiju "Mentalno razgibavanje" koja se trenutno emituje u Jutarnjem programu televizije Nova S.
"Sto mu gromova" ovog četrdesetšestogodišnjeg najzabranjenijeg radijskog voditelja i cinika je o svakodnevnici, politici, seksu... Po ko zna koji put sa publikom će podeliti svoj život, kroz sada već prepoznatljiv humor sa elementima drame, komedije i horora, ali i neočekivanih obrta sa srećnom završnicom.

Veče komedije Darka Mitrovića koje će vas nasmejati do suza se jednostavno ne propušta! I zato kupite kartu na vreme, jer će posle biti kasno.

Kapacitet Radio kafea je ograničen na 170 mesta, manji broj ulaznica je po promotivnoj ceni od 800 dinara, a potom će cena karte biti 1.000 dinara. Ulaznice su u prodaji na svim GIGS TIX prodajnim mestima i online.

Vrata kluba se otvaraju u 20h, program počinje posle 21h.

Darko Mitrović - Stand Up - Radio Cafe
Kada? 12. decembar 2019 . u 21:00 h / Gde? Radio Cafe

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.