Promocija zbirke poezije “Kada kamen poleti” Damira Nedića

Pozivamo vas na novosadsku promociju zbirke poezije “Kada kamen poleti” Damira Nedića. Promocija će se održati u Crnoj kući 12. decembra sa početkom od 19 časova.

Damir Nedić (Kragujevac, 1984) piše pesme i priče. U štampanoj i elektronskoj periodici prisutan je od 2007. godine. Prva zbirka pesama „Ugrizi“ izašla je u ediciji Prvenac SKC-a Kragujevac, 2009. godine.

Drugu zbirku pesama „Nešto si zaboravio“ objavio je u oktobru 2012. godine i ona je 3. novembra proglašena za knjigu dana Narodne biblioteke Srbije.

Prošle godine je bio učesnik književne kolonije u Malom Iđošu, u organizaciji CK13, i jedan je od autora u zborniku koji je nastao nakon te kolonije, a koji nosi naziv “Ova strana kuće”.

„Kada kamen poleti” je treća pesnička knjiga Damira Nedića, izašla nedavno u izdanju Ustanove kulture “Koraci” iz Kragujevca.

Razgovor sa autorom vodiće Đorđe Majstorović, urednik književnog programa CK13.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/980968998945909/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1575463758241037

Promocija zbirke poezije “Kada kamen poleti” Damira Nedića
Kada? 12. decembar 2019 . u 19:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

astrologija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sahrane novi sad zdravlje Novosadska racija bez vode horoskop Spens raspored sahrana novi sad betanija dnevni horoskop saveti uhapšen diler klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije vlada srbije isključenje vode elektrovojvodina novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija obeležavanje novosadske racije korona virus raspored sahrana i ispraćaja zodijak isključenja struje novosadsko porodilište izmena trase autobusa bebe jkp lisje servisne informacije novi sad