LP na Exit Festivalu

21.00 - 22.30


LP je svojevrsna moderna verzija Džonija Keša. Kao i čuveni "Čovek u crnom", kako su ga zvali, ova kantautorka odiše autentičnošću, ne priznaje poraz i ostaje verna sama sebi i svojoj muzici. Rođena Njujorčanka, pevačica, tekstopisac i istinska rok buntovnica, svoje bezvremenske pesme ubrizgava nepokolebljivim stavovima. Koristeći ukulele kao svoj zaštitni znak i svoj glas pun soula, već je izgradila sebe kao prepoznatljivu umetnicu. Svoje talente koristila je i kao tekstopisac, te je pisala hitove za Rihannu, Cher i Backstreet Boys, a muzičkom svetu predstavila se sa svojim debi izdanjem za veliku izdavačku kuću "Forever for Now". Nakon toga, usledili su nastupi na Bonnaroo i Lollapalooza festivalima, a nedugo nakon toga usmerila je svu svoju kreativnu snagu na EP "Death Valley", izdat 2016. godine.


Ovo izdanje katapultiralo ju je u stratosferu popularnosti, zahvaljujući glavnom singlu "Lost On You" koji broji preko 260 miliona YouTube pregleda, kao i preko 75 miliona Spotify streamova. Hit numera dostigla je trostruki platinumski tiraž u Italiji, platinumski tiraž u Francuskoj, Poljskoj i Nemačkoj, kao i zlatni u Švajcarskoj. Čak je i numera "Muddy Waters" našla mesto u četvrtoj sezoni popularne serije "Orange is the New Black". Nizanje ovih uspeha prirodno je dovelo do objavljivanja novog albuma "Lost On You" prošle godine. Uspomoć svog sveobuhvatnog autentičnog izraza, LP nastavlja da se povezuje sa publikom širom sveta, a na ovogodišnjem Exitu ljubitelji festivala dobiće priliku da se sami uvere u sirovu energiju borbene Njujorčanke.

LP na Exit Festivalu
Kada? 12. jul 2018 . u 21:00 h / Gde? Petrovaradinska tvrđava

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
2
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez struje betanija matičar bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza Batut Vreme u Novom Sadu isključenje vode novosađani JKP Vodovod i kanalizacija dan zaljubljenih Vreme u Srbiji Srbija isključenja struje novosadsko porodilište novi sad Spens JGSP "Novi Sad" dan državnosti Sretenje Elektrodistribucija Novi Sad NURDOR servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad jkp novosadska toplana elektrovojvodina novorođenčad