Sevdaliza na Exit Festivalu

Avangardna pop zvezda u usponu Sevdaliza donosi svoj jedinstveni audio-vizuelni doživljaj na EXIT! Rođena u Iranu, sa trenutnim prebivalištem u Holandiji, Sevdaliza je bila sam svoj učitelj kada su u pitanju pevanje, pisanje, režija i komponovanje. Njen trud se isplatio, jer se na muzičkoj sceni prepoznata kao jedna od mladih nada alternativne scene. Savršen kontrast njenog hrapavog vokala i odsečnih melodija uz bas, uvode publiku u posebno stanje transa. Ritmične tenzije pretapaju se u haotične vrhunce dok se u melodijama mešaju pank, triphop, elektronika i grime.


Njen umetnički izraz zaokružuju tekstovi pesama u kojima je jasan uticaj velikana književnosti i filozofije. Kritičari su je primetili nakon dva odlična EP-a: "The Suspended Kid” i "Children Of Silk", a pohvale su nastavile da se nižu zahvaljujući nedavno objavljenom (vizuelnom) albumu prvencu "ISON". Publika EXIT festival imaće da priliku da u julu na Tvrđavi uživa u numerama kao što su "Marilyn Monroe", "Human" i "That Other Girl"!

Sevdaliza na Exit Festivalu
Kada? 12. jul 2018 . / Gde? Petrovaradinska tvrđava

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novi sad bez vode mup novi sad RHMZ detelinara bebe betanija Petrovaradin novosadsko porodilište isključenja struje bez struje deca elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod Srbija Spens vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad jkp novosadska toplana tc promenada vremenska prognoza novi sad promenada tržni centar promenada Isključenje struje odbojka novi sad novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu novosađani