Sevdaliza na Exit Festivalu

Avangardna pop zvezda u usponu Sevdaliza donosi svoj jedinstveni audio-vizuelni doživljaj na EXIT! Rođena u Iranu, sa trenutnim prebivalištem u Holandiji, Sevdaliza je bila sam svoj učitelj kada su u pitanju pevanje, pisanje, režija i komponovanje. Njen trud se isplatio, jer se na muzičkoj sceni prepoznata kao jedna od mladih nada alternativne scene. Savršen kontrast njenog hrapavog vokala i odsečnih melodija uz bas, uvode publiku u posebno stanje transa. Ritmične tenzije pretapaju se u haotične vrhunce dok se u melodijama mešaju pank, triphop, elektronika i grime.


Njen umetnički izraz zaokružuju tekstovi pesama u kojima je jasan uticaj velikana književnosti i filozofije. Kritičari su je primetili nakon dva odlična EP-a: "The Suspended Kid” i "Children Of Silk", a pohvale su nastavile da se nižu zahvaljujući nedavno objavljenom (vizuelnom) albumu prvencu "ISON". Publika EXIT festival imaće da priliku da u julu na Tvrđavi uživa u numerama kao što su "Marilyn Monroe", "Human" i "That Other Girl"!

Sevdaliza na Exit Festivalu
Kada? 12. jul 2018 . / Gde? Petrovaradinska tvrđava

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenje vode NURDOR JKP Vodovod i kanalizacija novosađani Spens Vreme u Srbiji betanija novi sad servisne informacije novi sad bez struje bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište Sretenje dan zaljubljenih Srbija matičar JGSP "Novi Sad" Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza novi sad Batut dan državnosti novorođenčad vremenska prognoza bebe elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod jkp novosadska toplana