Sevdaliza na Exit Festivalu

Avangardna pop zvezda u usponu Sevdaliza donosi svoj jedinstveni audio-vizuelni doživljaj na EXIT! Rođena u Iranu, sa trenutnim prebivalištem u Holandiji, Sevdaliza je bila sam svoj učitelj kada su u pitanju pevanje, pisanje, režija i komponovanje. Njen trud se isplatio, jer se na muzičkoj sceni prepoznata kao jedna od mladih nada alternativne scene. Savršen kontrast njenog hrapavog vokala i odsečnih melodija uz bas, uvode publiku u posebno stanje transa. Ritmične tenzije pretapaju se u haotične vrhunce dok se u melodijama mešaju pank, triphop, elektronika i grime.


Njen umetnički izraz zaokružuju tekstovi pesama u kojima je jasan uticaj velikana književnosti i filozofije. Kritičari su je primetili nakon dva odlična EP-a: "The Suspended Kid” i "Children Of Silk", a pohvale su nastavile da se nižu zahvaljujući nedavno objavljenom (vizuelnom) albumu prvencu "ISON". Publika EXIT festival imaće da priliku da u julu na Tvrđavi uživa u numerama kao što su "Marilyn Monroe", "Human" i "That Other Girl"!

Sevdaliza na Exit Festivalu
Kada? 12. jul 2018 . / Gde? Petrovaradinska tvrđava

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

policija betanija JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode bebe horoskop Petrovaradin horoskopski znaci novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu istraživanje exit 2018 Rumenka vremenska prognoza novi sad jkp novosadska toplana bez vode novi sad novosadska policija novorođenčad Srbija exit festival novi sad Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje novosađani elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje exit festival Novo naselje servisne informacije novi sad