2. SAJAM I 22. KONFERENCIJA PEKARSKO – MLINARSKI DANI OD 12-14 OKTOBRA 2017.GODINE

O događaju: Na ovogodišnjem Sajmu i konferenciji, koji se održava pod sloganom “DOĐI,VIDI, NAUČI, PRIMENI“ okupiće se najeminentniji stručnjaci iz pekarske, mlinarske i poslastičarske profesije.


Na drugom Sajmu pekarstva i mlinarstva stručna javnost i posetioci će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa opremom, priborom, sirovinama, aditivima, pomoćnim sredstvima, laboratorijom, kontrolom, merenjem, uslugama, asortimanom, te će imati priliku za informativne razgovore i podršku za pekarstvo, mlinarstvo, poslastičarstvo i sve ostalo što ima veze sa preradom žita. Sajam će za posetioce biti otvoren sva tri dana od 10 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 500 dinara.


Poslednjeg dana sajma biće organizovan veliki školki čas za početnike i one koji to nisu „PŠENICA, MLINARSTVO I PEKARSTVO NA DLANU“ gde će vodeći stručnjaci uz praktične domonstracije na jednostavan, zanimljiv, popularan i razumljiv način približiti slušaocima osnovne postulate mlinarstva i pekarstva. Tokom trajanja sajma održaće se kratke konferencije o najaktuelnim temama u ovoj branši. Centralne tema konferencije biće: Kvalitet i klasifikacija pšenice – večita tema sagledana novim očima; Peć: srce pekare – kako izbeći propuste u pečenju i uštedeti. Takođe će biti reči i o: sposobnosti zadržavanja rastvarača – opredeliti se za postojeće metode ili potpuno novi princip kontrole kvaliteta brašna, kao i o potencijalu i raspoloživim rešenjima za poslastičarske programe u pekarama.


Očekuje se veliki broj kako domaćih tako i stranih izlagača koji će na svojim štandovima predstavljati nova i postojeća rešenja koja doprinose kvalitetu celokupnog procesa proizvodnje pekarskih i poslastičarskih proizvoda.


Mesto: Master centar, Novosadski sajam


Adresa: Hajduk Veljkova 11, 21 000 Novi Sad


Organizator: Mlinpek zavod Novi Sad http://www.mlinpekzavod.com/


Suorganizator: Novosadski sajam Kontak za informacije:


Email:

2. SAJAM I 22. KONFERENCIJA PEKARSKO – MLINARSKI DANI OD 12-14 OKTOBRA 2017.GODINE
Kada? 12. oktobar 2017 . u 10:00 h / Gde? Novosadski sajam

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

odbojka bez struje novosađani telep Novo naselje isključenja struje veternik novosadska policija Vreme u Srbiji OK Vojvodina Vreme u Novom Sadu porodilje servisne informacije novi sad novosađanin Republički hidrometeorološki zavod RHMZ vremenska prognoza Isključenje struje pivo gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija bez vode bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad elektrovojvodina novosadsko porodilište isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija Petrovaradin