2. SAJAM I 22. KONFERENCIJA PEKARSKO – MLINARSKI DANI OD 12-14 OKTOBRA 2017.GODINE

O događaju: Na ovogodišnjem Sajmu i konferenciji, koji se održava pod sloganom “DOĐI,VIDI, NAUČI, PRIMENI“ okupiće se najeminentniji stručnjaci iz pekarske, mlinarske i poslastičarske profesije.


Na drugom Sajmu pekarstva i mlinarstva stručna javnost i posetioci će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa opremom, priborom, sirovinama, aditivima, pomoćnim sredstvima, laboratorijom, kontrolom, merenjem, uslugama, asortimanom, te će imati priliku za informativne razgovore i podršku za pekarstvo, mlinarstvo, poslastičarstvo i sve ostalo što ima veze sa preradom žita. Sajam će za posetioce biti otvoren sva tri dana od 10 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 500 dinara.


Poslednjeg dana sajma biće organizovan veliki školki čas za početnike i one koji to nisu „PŠENICA, MLINARSTVO I PEKARSTVO NA DLANU“ gde će vodeći stručnjaci uz praktične domonstracije na jednostavan, zanimljiv, popularan i razumljiv način približiti slušaocima osnovne postulate mlinarstva i pekarstva. Tokom trajanja sajma održaće se kratke konferencije o najaktuelnim temama u ovoj branši. Centralne tema konferencije biće: Kvalitet i klasifikacija pšenice – večita tema sagledana novim očima; Peć: srce pekare – kako izbeći propuste u pečenju i uštedeti. Takođe će biti reči i o: sposobnosti zadržavanja rastvarača – opredeliti se za postojeće metode ili potpuno novi princip kontrole kvaliteta brašna, kao i o potencijalu i raspoloživim rešenjima za poslastičarske programe u pekarama.


Očekuje se veliki broj kako domaćih tako i stranih izlagača koji će na svojim štandovima predstavljati nova i postojeća rešenja koja doprinose kvalitetu celokupnog procesa proizvodnje pekarskih i poslastičarskih proizvoda.


Mesto: Master centar, Novosadski sajam


Adresa: Hajduk Veljkova 11, 21 000 Novi Sad


Organizator: Mlinpek zavod Novi Sad http://www.mlinpekzavod.com/


Suorganizator: Novosadski sajam Kontak za informacije:


Email:

2. SAJAM I 22. KONFERENCIJA PEKARSKO – MLINARSKI DANI OD 12-14 OKTOBRA 2017.GODINE
Kada? 12. oktobar 2017 . u 10:00 h / Gde? Novosadski sajam

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza novi sad bebe servisne informacije novi sad prognoza vremena Isključenje struje Stojanov Auto doo novosadsko porodilište Konkurs Republički hidrometeorološki zavod matičar MUP Srbije istraživanje isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad Vreme u Novom Sadu novi sad isključenja struje MUP JGSP "Novi Sad" betanija RHMZ horoskopski znaci elektrovojvodina Petrovaradin auto-kuća stojanov Srbija novosađani štrand horoskop