CMOK w/ Vlada Janjić • Runy


12. October 2018 
Club Tunnels welcomes CMOK

Tickets: 400 RSD
_
SRB

Vlada Janjić - od 1990 do 2015 na Radiju B92, autor emisije Stereo Freeze i urednik muzičkih izdanja gde predstavlja talente sa domaće klupske scene u serijalima kompilacija "Radio Utopia" i "Belgrade Coffee Shop". Svojim DJ stilom u kome se susreću house, techno i elektronika iznad svega sledi svoj intimni muzički ukus. Tokom duge karijere nastupao je u svim značajnim klubovima i na većini muzičkih festivala u Srbiji uz brojna internacionalna gostovanja. Aktivan kao nezavisni promoter duže od dve decenije, poslednjih godina u okviru koncepta i serijala Apgrade muzičkih događaja. 

https://soundcloud.com/stereofreeze 
http://www.apgrade.org/ 


Stefan Rončević - Runy, label Boss, promoter, DJ i producent, je siva eminencija projekta CMOK. Čovek koji je uložio svu svoju energiju u jedinstvenu viziju da elektronsku muziku razvije u lokalnoj sredini u kojoj boravi. Organizujući žurke, bukirajući domaća i inostrana imena po svom osećaju, prateći svoju energiju i svoj DJ njuh, je nakon nekoliko godina i uspeo. Crvenački “Potok” je sada već omiljena destinacija za sve ljude željne dobrog provoda. Ali nisu samo dobri bukinzi i jedinstvena lokacija tajna popularnosti Runy-a i njegovog CMOK-a, muzika koju pravi i DJ setovu su ona tajna formula koja se krije iza CMOK-a. Poslednju godinu Runy je obeležio serijom svojih nastupa od Budimpešte do Beograda.
Sirovi zvuci 909-tke i tranzistor bass-a devedesetih isprepletani sa microhouse elementima francuskih i rumunskih kuhinja uz šarmantni flert sa disko muzikom i nemačkim dub minimal atmosferama jesu esencija zvuka DJ setova ali i produkcije koju potpisuje ovaj višestruko talentovani DJ. Njegova produkcija je oslobođenja stega žanra a njegovi izleti u eksperiment sa jazz citatima i maštovita upotreba tehno obrazaca prestavljaju Runy-a kao perspektivnog producenta od koga možemo očekivati paletu neobičnih izdanja u budućnosti.

https://soundcloud.com/stefan-roncevic
https://soundcloud.com/user-680429979
https://www.facebook.com/runydj/?pnref=lhc
https://www.facebook.com/UG.CMOK/
_


 

CMOK w/ Vlada Janjić • Runy
Kada? 12. oktobar 2018 . u 23:00 h / Gde? Club Tunnel

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad novosadsko porodilište servisne informacije gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp novosadska toplana isključenje vode gradsko groblje RHMZ maturanti Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje servisne informacije novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija horoskop plato spensa bez vode novosađani bebe betanija JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina sahrane Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza novi sad bez struje Elektrodistribucija Novi Sad Spens raspored sahrana novi sad