Tribina „Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“

Tribina „Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“ biće održana u sredu, 13. februara u 18 časova u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Na tribini će o ovoj temi govoriti Željko Injac – glavni urednik sajta Vidovdan, Predrag Filipović – medijski inženjer i Filip Đorđević – psihološki savetnik.


Zamislite da prisustvujete tribini, diskusiji ili predavanju koja se bavi problemima u partnerskim odnosima danas u 21. veku. Vrlo ste zainteresovani. Ko nije? Ljudi će možda leteti i na Mars, imati internet u zenici oka, ali i dalje nisu pronašli i implementirali uspešnu „formulu“ partnerskih odnosa. Na kraju krajeva, dokaz da se stručnjaci u domenu međuljudskih odnosa masovno i intenzivno bave ovom temom, dokazuje pregršt onlajn konferencija, TED konferencija i ostalih predavanja na internetu, svima dostupnim danas. U redu, eto, možete i to pogledati, motivisani da otkrijete koji je to „SABOTER“ današnjih ljubavnih i partnerskih odnosa. Kada, gle iznenađenja. Najveći krivac, krivac koji se zamaskirao u nešto prijatno, socijalno poželjno, u šarenom omotu, je čuvena i glorifikovana ZALJUBLJENOST.
Ako vas interesuje koja je razlika između emocije LJUBAVI i socijalno konstruisane emocije ZALJUBLJENOSTI, objašnjenje zašto su to dve potpuno suprotne emocije, razotkrivanje jedne od najvećih zabluda današnjice, da je zaljubljenost prva faza ljubavi i argumenti zašto to nikako nije, već je prva faza razočaranja, dođite na ovu tribinu.

Tribina „Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“
Kada? 13. februar 2019 . u 18:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Vreme u Srbiji Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad bez vode jkp novosadska toplana Srbija bez struje Spens Rumenka betanija isključenje vode matičar dan zaljubljenih novosađani vremenska prognoza novi sad isključenja struje NURDOR novi sad elektrovojvodina novosadsko porodilište novorođenčad vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod dan državnosti bebe Sretenje klinika za ginekologiju i akušerstvo JGSP "Novi Sad" Elektrodistribucija Novi Sad