Tribina „Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“

Tribina „Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“ biće održana u sredu, 13. februara u 18 časova u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Na tribini će o ovoj temi govoriti Željko Injac – glavni urednik sajta Vidovdan, Predrag Filipović – medijski inženjer i Filip Đorđević – psihološki savetnik.


Zamislite da prisustvujete tribini, diskusiji ili predavanju koja se bavi problemima u partnerskim odnosima danas u 21. veku. Vrlo ste zainteresovani. Ko nije? Ljudi će možda leteti i na Mars, imati internet u zenici oka, ali i dalje nisu pronašli i implementirali uspešnu „formulu“ partnerskih odnosa. Na kraju krajeva, dokaz da se stručnjaci u domenu međuljudskih odnosa masovno i intenzivno bave ovom temom, dokazuje pregršt onlajn konferencija, TED konferencija i ostalih predavanja na internetu, svima dostupnim danas. U redu, eto, možete i to pogledati, motivisani da otkrijete koji je to „SABOTER“ današnjih ljubavnih i partnerskih odnosa. Kada, gle iznenađenja. Najveći krivac, krivac koji se zamaskirao u nešto prijatno, socijalno poželjno, u šarenom omotu, je čuvena i glorifikovana ZALJUBLJENOST.
Ako vas interesuje koja je razlika između emocije LJUBAVI i socijalno konstruisane emocije ZALJUBLJENOSTI, objašnjenje zašto su to dve potpuno suprotne emocije, razotkrivanje jedne od najvećih zabluda današnjice, da je zaljubljenost prva faza ljubavi i argumenti zašto to nikako nije, već je prva faza razočaranja, dođite na ovu tribinu.

Tribina „Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“
Kada? 13. februar 2019 . u 18:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Spens novosadsko porodilište sahrane servisne informacije novi sad vremenska prognoza raspored sahrana novi sad Hitna pomoć klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje novi sad bez struje betanija bebe isključenja struje Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad RHMZ servisne informacije elektrovojvodina isključenje vode jkp lisje novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu bez vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sremski karlovci novosađani