Doček Srpske Nove godine 2019

SNP


Roman Simonović, solista Londonske filharmonije nastupaće u Sinagogi, dok će čuveni Robi Lakatoš u Srpskom narodnom pozorištu predstaviti najznačajnije improvizacije u kojima kombinuje džez, klasičnu muziku i mađarsku romsku muziku. Koncert počinje u 21 čas.


U najstarijem nacionalnom teatru najmlađima će premijerno biti izvedena opera za decu „Baš čelik”, prema motivima jedne od najpoznatijih srpskih bajki, a trupi „Visoko C” priključiće se i glumica Jovana Balašević. (početak 16 časova - mala sala SNP)


SPENS


Partibrejkersi, bend koji već gotovo 40 godina živi na srpskoj sceni, zajedno sa Ritmom nereda, koji slavi 30 godina postojanja nastupiće u maloj sali Spensa. Pridružiće se im se i sastav koji stiže iz Atine, Planet of Zeus, kog karakterišu elektronski zvuk i energični nastupi, a koji je trenutno jedan od vodećih bendova u Grčkoj. Koncerti počinju u 21 čas.


 POZORIŠTE NIS-a


Na repertoaru Дočeka 7527. naći će se i ime dive moćnog glasa Lene Kovačević, miljenice domaće publike, sa početkom u 21 čas.


KCNS


Sana Garić, talentovana umetnica sugestivnog ženskog vokala, dopreti u duše publike, noseći je u vanvremenske prostore nastupom u Velikoj sali KCNS (20 časova), a „Bitipatibi“ u prepoznatljivom indi maniru oduševiti publiku na Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada u 21 čas.


NOVOSADSKO POZORIŠTE


Scena Novosadskog pozorišta biće rezervisana za Đorđa Miljenovića (Skaj Vikler) od 21 čas, a u istom pozorištu u maloj sali nastupiće sastav VROOOM od 22 časa.


ŠAMROK BAR I KULTURNI CENTAR NS


Šamrok bar ugostiće „Nemesis“ – ženski death metal bend.


Ove godine, elektronsku eksperimentalnu muziku predstavljaju Second dream: Sloxxx b2b Benjamin Fehr (Nemačka), a publika će moći da ih čuje na mestu koje je duša starosedelaca ovih prostora i koja ih vekovima ujedinjuje, u Matici srpskoj. 


NOVOSADSKI SAJAM


U Hali 4 Novosadskog sajma na „Back to the roots“ zabavi nastupaju velike svetske trance zvezde: live actovi Etnica & Pleiadians (Italija/Španija), kao i live act E-mantra (Rumunija) i DJ Adept (Rusija).


SNP


Prepoznatljive vojvođanske hitove Baneta Krstića i Garavog sokaka slušaćemo u maloj Sali Srpskog narodnog pozorišta u 20 časova,


dok će u Osnovnoj školi „Petefi Šandor“ nastupiti legendarno„Atomsko sklonište“, takođe u 20 časova.


STUDIO M


Novim Sadom proneće se i rege ritam jer će čuveni Del arno bend nastupiti takođe u sklopu Дočeka 7527 u Studiu M od 19 časova.


SVILARA


Istim povodom, publici će najlepše želje poželeti i jedan od najboljih beogradskih bendova Zemlja gruva koji će nastupiti u kulturnoj stanici Svilara u 19 časova.


SINAGOGA


Roman Simović i Londonska filharmonija...


Slušaćemo i koncert duhovne horske muzike „Iznad istoka i zapada“ specifičnom po kombinaciji duhovnih tekstova i rok aranžmana, a uživaćemo i uz Sanju Ilića i Balkaniku u POZORIŠTU MLADIH u 19h.


Uz Kabare Bre i njihov cirkuski performans na Spensu, i uz još mnogo umetnika koji će upotpuniti proslavu, ovo je samo deo programa koji nas 13. januara u Novom Sadu čeka na Дočeku 7527. godine.


KARTE SE MOGU KUPITI PUTEM: www.gigstix.com


 

Više detalja: https://docek.net/7527/?fbclid=IwAR2k6Ne0WvGk9mVQIm2JakuQ1pCyKYKEVsFxrtlQfbwJOdxjpFq5tWhSVt0

Doček Srpske Nove godine 2019
Kada? 13. januar 2019 . / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 17 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
3
5

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani servisne informacije novi sad bez vode bez grejanja četnici klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane Draža Mihailović jkp čistoća betanija raspored sahrana novi sad bez struje novorođenčad telep JGSP "Novi Sad" Vreme u Novom Sadu Petrovaradin JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina novi sad vremenska prognoza isključenje vode jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje Branka Bežanov jkp novosadska toplana bebe Isključenje struje novosadsko porodilište