Doček Srpske Nove godine 2019

SNP


Roman Simonović, solista Londonske filharmonije nastupaće u Sinagogi, dok će čuveni Robi Lakatoš u Srpskom narodnom pozorištu predstaviti najznačajnije improvizacije u kojima kombinuje džez, klasičnu muziku i mađarsku romsku muziku. Koncert počinje u 21 čas.


U najstarijem nacionalnom teatru najmlađima će premijerno biti izvedena opera za decu „Baš čelik”, prema motivima jedne od najpoznatijih srpskih bajki, a trupi „Visoko C” priključiće se i glumica Jovana Balašević. (početak 16 časova - mala sala SNP)


SPENS


Partibrejkersi, bend koji već gotovo 40 godina živi na srpskoj sceni, zajedno sa Ritmom nereda, koji slavi 30 godina postojanja nastupiće u maloj sali Spensa. Pridružiće se im se i sastav koji stiže iz Atine, Planet of Zeus, kog karakterišu elektronski zvuk i energični nastupi, a koji je trenutno jedan od vodećih bendova u Grčkoj. Koncerti počinju u 21 čas.


 POZORIŠTE NIS-a


Na repertoaru Дočeka 7527. naći će se i ime dive moćnog glasa Lene Kovačević, miljenice domaće publike, sa početkom u 21 čas.


KCNS


Sana Garić, talentovana umetnica sugestivnog ženskog vokala, dopreti u duše publike, noseći je u vanvremenske prostore nastupom u Velikoj sali KCNS (20 časova), a „Bitipatibi“ u prepoznatljivom indi maniru oduševiti publiku na Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada u 21 čas.


NOVOSADSKO POZORIŠTE


Scena Novosadskog pozorišta biće rezervisana za Đorđa Miljenovića (Skaj Vikler) od 21 čas, a u istom pozorištu u maloj sali nastupiće sastav VROOOM od 22 časa.


ŠAMROK BAR I KULTURNI CENTAR NS


Šamrok bar ugostiće „Nemesis“ – ženski death metal bend.


Ove godine, elektronsku eksperimentalnu muziku predstavljaju Second dream: Sloxxx b2b Benjamin Fehr (Nemačka), a publika će moći da ih čuje na mestu koje je duša starosedelaca ovih prostora i koja ih vekovima ujedinjuje, u Matici srpskoj. 


NOVOSADSKI SAJAM


U Hali 4 Novosadskog sajma na „Back to the roots“ zabavi nastupaju velike svetske trance zvezde: live actovi Etnica & Pleiadians (Italija/Španija), kao i live act E-mantra (Rumunija) i DJ Adept (Rusija).


SNP


Prepoznatljive vojvođanske hitove Baneta Krstića i Garavog sokaka slušaćemo u maloj Sali Srpskog narodnog pozorišta u 20 časova,


dok će u Osnovnoj školi „Petefi Šandor“ nastupiti legendarno„Atomsko sklonište“, takođe u 20 časova.


STUDIO M


Novim Sadom proneće se i rege ritam jer će čuveni Del arno bend nastupiti takođe u sklopu Дočeka 7527 u Studiu M od 19 časova.


SVILARA


Istim povodom, publici će najlepše želje poželeti i jedan od najboljih beogradskih bendova Zemlja gruva koji će nastupiti u kulturnoj stanici Svilara u 19 časova.


SINAGOGA


Roman Simović i Londonska filharmonija...


Slušaćemo i koncert duhovne horske muzike „Iznad istoka i zapada“ specifičnom po kombinaciji duhovnih tekstova i rok aranžmana, a uživaćemo i uz Sanju Ilića i Balkaniku u POZORIŠTU MLADIH u 19h.


Uz Kabare Bre i njihov cirkuski performans na Spensu, i uz još mnogo umetnika koji će upotpuniti proslavu, ovo je samo deo programa koji nas 13. januara u Novom Sadu čeka na Дočeku 7527. godine.


KARTE SE MOGU KUPITI PUTEM: www.gigstix.com


 

Više detalja: https://docek.net/7527/?fbclid=IwAR2k6Ne0WvGk9mVQIm2JakuQ1pCyKYKEVsFxrtlQfbwJOdxjpFq5tWhSVt0

Doček Srpske Nove godine 2019
Kada? 13. januar 2019 . / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 18 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
3
5

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

sahrana novosadsko porodilište horoskop jkp novosadska toplana novosađani raspored sahrana novi sad gradsko groblje horoskopski znaci nevreme betanija isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe detelinara Isključenje struje bez struje matičar novi sad servisne informacije servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina novorođenčad sahrane JKP Vodovod i kanalizacija bez vode Vreme u Novom Sadu javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje isključenje vode