SMEHAONCIA - Besplatni časovi Smeh joge

SMEHAONICA u Futoškom parku - Mesto vežbanja radosti za celu porodicu u junu i julu.

Sa zadovoljstvom vas pozvamo na OZBILJNO DOBAR SMEH za vaše dobro mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje u naš SMEH KLUB.
Naša preporuka: OBAVEZNA DOZA SMEHA za SMEH KAO LEK jer... "U medicini nema smeha, ali u smehu ima medicine!" dr Madan Kataria.
Smeh se vežba: Što se više smeješ, više se smeješ. Kada se redovno i dovoljno dugo smeješ smeh: poboljšava funkcije mozga, smanjuje bol i stres, ublažava depresiju, snižava krvni pritisak, reguliše šećer u krvi, holesterol, varenje i san, jača imuni sistem, menjaju raspoloženje za svega nekoliko minuta, i još...

Smeh oslobađa osećaj napetosti, stres, besa, anksioznosti, straha, gruže savesti i neizvesnosti, a pruža osećaj sigurnosti, razvija toleranciju i duh zajedništva, radost, ljubaznost i bezuslovnu ljubav - emocionalnu inteligenciju, i još... INSTANT delovanje na fizičko, mentalno, emocionalno i društveno zdravlje. Izvor energije u telu: smeh za sve!

SMEHAONICE se održavaju sredom u 19h. u Futoškom parku . Kao i uvek, svi ste dobrodošli bez obzira na pol, dob ili fizičke mogućnosti.

Okupljanje vežbača je u 19 časova na glavnom ulazu u Futoški park, kod Jodne banje.
Povedite prijatelje, kolege, decu i druge članove porodice. Porodični dolazak posebno podstičemo.

Poneti peškir - joga prostirku, lagana odeća, vodu i osmeh...

Više info na 062263755

ODLUČITE SE SMEJATI! Smeh je najbolja investicija za ostatak života.

Čekamo vas nasmejani :D

Do srede.

Smeh i ljubav,
Smeh Joga Srbija

Više detalja: https://www.facebook.com/events/295708844253187/

Više detalja: http://www.mojnovisad.com/lokacija/1-259/smeh-joga-srbija/

SMEHAONCIA - Besplatni časovi Smeh joge
Kada? 13. jun 2018 . u 19:00 h / Gde? Futoški park

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
2

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad novosadsko porodilište horoskopski znaci JGSP "Novi Sad" betanija Srbija Republički hidrometeorološki zavod auto-kuća stojanov bebe MUP Srbije deca novorođenčad isključenje vode Novo naselje MUP izmena režima saobraćaja vremenska prognoza novi sad Vreme u Novom Sadu horoskop novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo matičar Konkurs RHMZ elektrovojvodina novi sad isključenja struje Isključenje struje bez vode