Mali bračni zločini

Erik Emanuel Šmit „Mali bračni zločini“

Od drugog uvek očekujemo odgovor, očekujemo da on bude odgovor i upravo otuda dolazi sav onaj bol koji nanosimo jedni drugima u ljubavi. "Kada vidite muškarca i ženu pred matičarem, pitate li se ko će od njih dvoje postati ubica?" Da li je bol u ljubavi neminovan? Da li svako želi da svede na minimum drugoga i njegovu različitost?

Žil i Liz se ponovo sreću posle Žilove nesreće zbog koje je doživeo amneziju. On Liz više ne prepoznaje. Da li je ona zaista njegova žena? Da li je to zaista njegov stan, njihov stan? Sam je sebi postao stranac. Postavlja pitanja. Ona, medjutim, takvo ponašanje ne prihvata: on je njen muž i gotovo! On i dalje sumnja. Žilova amnezija će im omogućiti da, sasvim bezazleno, zarone do dna svog bračnog odnosa. Šta će tu otkriti?

Režija: Boris Isaković

Igraju:
LIZ – Ema Muratović
ŽIL – Rade Maričić

Scenski dizajn: Lara Bunčić
Dizajn zvuka: Jovan Živković

Rezervacije karata na
Cena karata je 200 dinara.

Vidimo se u Promeni!
Đure Jakšića 7

Mali bračni zločini
Kada? 13. mart 2018 . u 21:00 h / Gde? Pozorište promena / Change Theatre

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode vojvodina ns seme zdravlje novorođenčad bebe odbojkaši vojvodine Vreme u Novom Sadu smanjen pritisak vode OK Vojvodina JKP Gradsko zelenilo Isključenje struje elektrovojvodina novi sad sneg jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod novosađani isključenje grejanja novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija Novo naselje prognoza vremena betanija bez struje isključenje vode nova godina bez grejanja vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo