Andrea Popov Miletić @BulevarBooks

Pozivamo vas na predstavljanje knjige 'Pioniri maleni, mi smo morska trava' Andree Popov Miletić, koj će se održati u sredu, 13. novembra, u 19h.

"Ne obazirući se na tradicionalne uzuse romana, Andrea Popov Miletić piše omaž jedinstvenom osećanju vremena i prostora, moru i željenom Mediteranu. Višestruko posredovanom pričom govori o sećanju, ponovnom konstruisanju lične istorije, porodice, kao i pronalaženju osećaja koji nas određuje. Pioniri maleni, mi smo morska trava je poetski kaleidoskop i tako se treba i čitati: iznova uranjajući sve dublje u svet koji se u njemu raspliće."

Andrea Popov Miletić je rođena 1985. u Novom Sadu. Objavila je zbirku priča 'Bezazlene crtice' (2013). Osvojila je prvu nagradu 14. West Herzegowina festa u Širokom brijegu (2016). Prozu i književnu kritiku objavljuje u relevantnim zbornicima, internet portalima i časopisima sa prostora bivše Jugoslavije. Priče su joj emitovane na radiju i prevedene na makedonski i albanski jezik. Diplomirala je na katedri za Komparativnu književnost Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Živi i radi u Novom Sadu. Rukopis 'Pioniri maleni, mi smo morska trava' nagrađen je na drugom konkursu za prozu Trećeg trga i Beogradskog festivala poezije i knjige (2019)

Učestvuju: Bojan Krivokapić i autorka
Moderator: Đorđe Majstorović

Andrea Popov Miletić @BulevarBooks
Kada? 13. novembar 2019 . u 19:00 h / Gde? BulevarBooks IC Bulevar knjižara

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.