Koncert za Vesnu Aković

Dugo najavljivan i brižljivo pripreman humanitarni koncert za Vesnu Aković, održaće se u sredu, 13.9. u Gerila Bar-u na Trifkovićevom Trgu.

Ko je Vesna Aković?
Vesna je JEDNA OD NAS. 
Sasvim obična Novosađanka, žena, majka dve prelepe devojčice.
Devojčice koje će rasti i izrasti u još lepše devojke.
Kao svaka majka na ovom svetu, Vesna to želi da VIDI.

Ukoliko Vesna ne ode na HITNU operaciju u Rusiju, koja joj je zakazana za samo 11 dana nakon ovog koncerta, trenutno stanje njenog vida će nastaviti da se pogoršava, do potpunog slepila. 

Ko smo mi u celoj ovoj priči?
Mi smo sasvim obični ljudi koji okružuju Vesnu Aković. Mi smo članice hora u kojem pevamo zajedno sa njom, družimo se i sastajemo tri puta nedeljno. Neki je poznaju duže, neki kraće, neki bliže, neki površno. Nebitno! Ona je JEDNA OD NAS.

Ko ste vi u celoj ovoj priči?
Vi ste takođe sasvim obični ljudi. Vi ste naši prijatelji, poznanici, familija, stari školski drugari. Vesnu Aković možda poznajete, možda i ne. Takođe nebitno! Ona je mogla biti i JEDNA OD VAS.

I ko god to shvati, a shvatiti nije teško, doćiće tog 13.9. u Gerilu, i plaćanjem ulaznice od 200 dinara obezbediti sebi 4 sata odlične zabave uz bogat muzički program, a Vesni obezbediti korak dalje ka neophodnoj operaciji. 
Kompletan prihod od ulaznica se uplaćuje na račun fondacije koja je stala iza Vesninog problema.

*** UČESNICI PROGRAMA ***
- MARINA PERAZIĆ
- AMAJLIJA 
- DJ SHI CU
- GRADSKI POP HOR RADIO
- LONGPLAY Band
- GORAN TADIĆ, pesnik
- BUBIKA & KRUG COMPANY

Lista učesnika nije konačna!
Spremamo još iznenađenja, slobodno se prijavite na event kao potencijalni gosti, i budite u toku sa novim informacijama!

Koncert za Vesnu Aković
Kada? 13. septembar 2017 . u 20:00 h / Gde? Gerila Bar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

elektrovojvodina RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija novosađani srednje škole novi sad Poljoprivredni sajam bebe isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad horoskop betanija novosadski sajam vremenska prognoza Isključenje struje isključenje vode tehnički pregled bez vode novosadsko porodilište novosadska policija 85. Međunarodni poljoprivredni sajam Spens Srbija Vreme u Novom Sadu zdravlje Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad novi sad servisne informacije novi sad horoskopski znaci