Koncert za Vesnu Aković

Dugo najavljivan i brižljivo pripreman humanitarni koncert za Vesnu Aković, održaće se u sredu, 13.9. u Gerila Bar-u na Trifkovićevom Trgu.

Ko je Vesna Aković?
Vesna je JEDNA OD NAS. 
Sasvim obična Novosađanka, žena, majka dve prelepe devojčice.
Devojčice koje će rasti i izrasti u još lepše devojke.
Kao svaka majka na ovom svetu, Vesna to želi da VIDI.

Ukoliko Vesna ne ode na HITNU operaciju u Rusiju, koja joj je zakazana za samo 11 dana nakon ovog koncerta, trenutno stanje njenog vida će nastaviti da se pogoršava, do potpunog slepila. 

Ko smo mi u celoj ovoj priči?
Mi smo sasvim obični ljudi koji okružuju Vesnu Aković. Mi smo članice hora u kojem pevamo zajedno sa njom, družimo se i sastajemo tri puta nedeljno. Neki je poznaju duže, neki kraće, neki bliže, neki površno. Nebitno! Ona je JEDNA OD NAS.

Ko ste vi u celoj ovoj priči?
Vi ste takođe sasvim obični ljudi. Vi ste naši prijatelji, poznanici, familija, stari školski drugari. Vesnu Aković možda poznajete, možda i ne. Takođe nebitno! Ona je mogla biti i JEDNA OD VAS.

I ko god to shvati, a shvatiti nije teško, doćiće tog 13.9. u Gerilu, i plaćanjem ulaznice od 200 dinara obezbediti sebi 4 sata odlične zabave uz bogat muzički program, a Vesni obezbediti korak dalje ka neophodnoj operaciji. 
Kompletan prihod od ulaznica se uplaćuje na račun fondacije koja je stala iza Vesninog problema.

*** UČESNICI PROGRAMA ***
- MARINA PERAZIĆ
- AMAJLIJA 
- DJ SHI CU
- GRADSKI POP HOR RADIO
- LONGPLAY Band
- GORAN TADIĆ, pesnik
- BUBIKA & KRUG COMPANY

Lista učesnika nije konačna!
Spremamo još iznenađenja, slobodno se prijavite na event kao potencijalni gosti, i budite u toku sa novim informacijama!

Koncert za Vesnu Aković
Kada? 13. septembar 2017 . u 20:00 h / Gde? Gerila Bar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Isključenje struje horoskopski znaci RHMZ OK Vojvodina elektrovojvodina porodilje novosađani Spens jkp čistoća betanija prognoza vremena bez struje vremenska prognoza gradska kuća novi sad servisne informacije novi sad novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu novosađanin isključenja struje bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana novorođenčad bez vode posao Republički hidrometeorološki zavod vojvodina ns seme Hitna pomoć horoskop