Cirkus na ledu - Grand

Internacionalni cirkus na ledu – "Grand" u Novom Sadu održaće se 14. decembra u 20 sati u Ledenoj dvorani SPENS-a.


Nakon 30 nastupa na teritoriji Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Slovenije i Srbije, ovo im je prvo gostovanje u Novom Sadu.


Sam program nastupa je bajkovita čarolija na ledu, a donosi mnogo čarobnih trenutaka za celu porodicu. Ovaj spektakl, na granici mogućeg, zadivljuje publiku od 7 do 77 godina.


Program prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus, izvodi se uz spektakularne svetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju svoji nastupom uvode i gledaoce.


Ulaznice za ovu predstavu, po ceni od 1.100,00 dinara mogu se kupiti kroz prodajnu mrežu GIGSTIX-a, njihovim prodajnim mestima u knjižarama ”Vulkan” i na blagajni SPENS-a.

Cirkus na ledu - Grand
Kada? 14. decembar 2019 . u 20:00 h / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 7 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

 • Marko

  pre 286 dana i 6 sati

  Evo na YT https://www.youtube.com/channel/UCndgPIT4p2_7zxaerWrI7qg/videos

 • Rada

  pre 285 dana i 16 sati

  U Nišu su gostovali sinoć. Nažalost na razočarenje svih prisutnih. Prvo što su kasnili. Drugo što je ozvučenje bilo takvo da je paralo uši. Treće, što su postavili binu k'o za koncert, tako da se odozdo iz partera ništa nije ni videlo. Sve u svemu , očaj jedan. Protraćene pare. Nadam se da će u Novom Sadu to ličiti na nešto.

 • Gokili

  pre 285 dana i 14 sati

  Tzv republika srpska nije država, BiH jeste