Pocket Globe: Amaro Del

Treći koncert u ovom ciklusu Pocket Globe-a biće 14. decembra kada će od 20.21 čas nastupiti Amaro Del. Od samog početka ovaj sastav izvodi tradicionalnu muziku romskih grupa iz raznih krajeva Evrope i sveta. Da bi došao do što kvalitetnijeg izvornog muzičkog materijala „Amaro Del” sarađuje sa mnogim etnomuzikolozima, a neki od članova i sami su odlazili na teren da bi snimali Rome dok sviraju ili pevaju tradicionalnu muziku. Ansambl izvodi muziku Roma iz Mađarske, Rumunije, Srbije, Rusije, Poljske, Indije, Azerbejdžana, Francuske i Moldavije. Romska tradicionalna muzika je karakteristična po svojoj naglašenoj emotivnosti, po simbolici u tekstovima koji se pevaju, a ansambl „Amaro Del” joj dodaje i notu sofisticiranosti.


Karte u iznosu od 300din možete kupiti u Gigstix-u: http://bit.ly/amarodel, a prodavaće se i na dan koncerta u KS Eđšeg.


Informacije o događaju možete pronaći i na facebook event-u: http://bit.ly/fb-pocketglobe-3  

Pocket Globe: Amaro Del
Kada? 14. decembar 2019 . u 20:20 h / Gde? Eđšeg - kulturna stanica

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo zbor građana horoskop magla isključenja servisne informacije novi sad isključenja struje obeležavanje novosadske racije JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode horoskopski znaci sahrane novi sad matičar novi sad astrologija bez vode novorođenčad sremska kamenica jkp lisje elektrovojvodina betanija bebe raspored sahrana novi sad zodijak dnevni horoskop Spens raspored sahrana i ispraćaja zdravlje saveti