Ničim izazvan i VIS Limunada

Bendovi "Ničim izazvan" i "VIS Limunada" nastupiće 14. februara u Mađarskom kulturnom centru "Petefi Šandor" na Telepu (Jožefa Atile 16).


Studentski kulturni centar Novi Sad koji je organizator ovog događaja, najavljuje da će to biti "specijalno veče u autentičnom prostoru, praćeno dobro poznatim melodijama punih emocija". 

 

"Ničim izazvan" je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

 

"VIS Limunada" je muzička grupa, orkestar, bend koji oživljava ne samo muziku pedesetih i šesdeset godina XX veka, već i atmosferu evropskih festivala tog perioda. 

 

Ulaznice u pretprodaji koštaju 800 dinara, a mogu se kupiti u Gigs Tix prodajnim mestima i u Mungos CD Shopu. Karta za koncert na vratima će se naplaćivati 1.000 dinara. U ponudi je i ograničen kontigent VIP ulaznica po ceni od 1.200 dinara, koje se mogu kupiti samo na Gigs Tix prodajnim mestima.
Ničim izazvan i VIS Limunada
Kada? 14. februar 2019 . u 20:30 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenja struje bez vode novosadsko porodilište elektrovojvodina novorođenčad novosadska policija KCV Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe promenada jkp lisje jkp novosadska toplana Aleksandar Vučić servisne informacije servisne informacije novi sad sahrane novi sad novosađani klinički centar vojvodine JGSP "Novi Sad" Isključenje struje Spens raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja bez struje isključenje vode šoping centar promenada betanija matičar novi sad