Moskovski cirkus na ledu

„Moskovski cirkus na ledu” održaće predstavu 14. januara od 19 časova u Maloj dvorani SPC „Vojvodina”.

Ulaznice se mogu kupiti preko „Gigs tiksa”, u knjižarama „Vulkan” i na blagajni Spensa, i to po ceni od 2.000 dinara za središnji i 1.700 za bočni deo partera, kao i 1.600 dinara za mesta na tribini i 1.400 na galeriji.


Nakon nastupa pred više od 200 miliona gledalaca u preko 50 zemalja sveta, „Moskovski cirkus na ledu”, u okviru nove evropske turneje, prvi put gostuje u Srbiji.


Program je prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim tradicionalnim elementima akrobatike i pratećih sadržaja cirkusa, uz spektakularne svetlosne efekte. „Moskovski cirkus na ledu” nastao je 1964. godine i jedna je od prvih predstava te vrste u svetu.

Moskovski cirkus na ledu
Kada? 14. januar 2018 . u 19:00 h / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 22 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
8
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

sremski karlovci Ciklonizacija Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu novosadska policija isključenja struje bez vode servisne informacije novi sad bebe Hitna pomoć novosadski sajam novorođenčad kosovo i metohija JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode novosadsko porodilište matičar Mirjana Bursać Isključenje struje Predškolska ustanova Radosno detinjstvo horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novosađani Goran Bajšanski RHMZ vremenska prognoza novi sad policija betanija elektrovojvodina