Moskovski cirkus na ledu

„Moskovski cirkus na ledu” održaće predstavu 14. januara od 19 časova u Maloj dvorani SPC „Vojvodina”.

Ulaznice se mogu kupiti preko „Gigs tiksa”, u knjižarama „Vulkan” i na blagajni Spensa, i to po ceni od 2.000 dinara za središnji i 1.700 za bočni deo partera, kao i 1.600 dinara za mesta na tribini i 1.400 na galeriji.


Nakon nastupa pred više od 200 miliona gledalaca u preko 50 zemalja sveta, „Moskovski cirkus na ledu”, u okviru nove evropske turneje, prvi put gostuje u Srbiji.


Program je prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim tradicionalnim elementima akrobatike i pratećih sadržaja cirkusa, uz spektakularne svetlosne efekte. „Moskovski cirkus na ledu” nastao je 1964. godine i jedna je od prvih predstava te vrste u svetu.

Moskovski cirkus na ledu
Kada? 14. januar 2018 . u 19:00 h / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 22 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
8
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište bez struje zdravlje Isključenje struje vremenska prognoza novi sad novosadska policija novi sad Spens Elektrodistribucija Novi Sad tajne horoskopa bez vode isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana horoskop elektrovojvodina servisne informacije novi sad novosađani novorođenčad istraživanje vojvodina ns seme isključenje vode bebe horoskopski znaci JKP Vodovod i kanalizacija Dom zdravlja Novi Sad