Barely Legal

Drum N Bass / Neurofunk with Netics x Senzzor AKA Barely Legal

Giganti se vracaju putem beznadja da vam donesu najnoviji dram i bass zvuk iz daleke planete bit torrent, gde su trenutno na najbrzoj turneji u istoriji turneja!
Turneja pod nazivom 6G u partnerstvu sa kineskim gigantom huawei-em (logicno mislim giganti samo sa gigantima saradjuju) je ujedno i eksperiment za kolko brzo moze da se odradi turneja i ispostavilo se da moze vrlo brzo!
Dnevno su obilazili po 8 gradova krecuci se priblizno brzinom od 100.000 Mbit/s radeci setove od po 20 minuta jer samo je tolko potrebno momcima da naprave najbolji provod u vasim jebenim zivotima!
Tako da molimo sve cenjene goste firchigrada da dodju na vreme jer momci nemaju vremana celo vece samo vama da pustaju muziku, moraju jos minumum 4 grada da obidju, if you know what i mean!

Ulaz:
Pre ponoći: 200 dinara
Posle ponoći: 300 dinara

Napomena: Zabranjeno unošenje hrane i svih pića.

Barely Legal
Kada? 14. jun 2019 . u 22:00 h / Gde? Firchie Think Tank Studio

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JKP Vodovod i kanalizacija horoskop Novosadska racija isključenja struje novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad bez struje isključenje vode obeležavanje novosadske racije jkp lisje sahrane novi sad novorođenčad Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izmena trase autobusa dnevni horoskop astrologija bebe uhapšen diler betanija servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo JGSP "Novi Sad" vlada srbije zdravlje elektrovojvodina bez vode korona virus