MASAŽA ZA BEBE

Da uživate Vi i Vaša beba❣️


Dragi roditelji i oni koji će to postati, pozivamo Vas na našu radionicu, kako biste se upoznali sa svim dobrobitima koje pruža masaža za bebe. Dođite da pričamo o masaži, o nežnim pokretima vezanim za motorni razvoj, o masaži za olakšavanje i sprečavanje grčeva, plaču, nespavanju, ali i divnim trenucima koji vas čekaju sa vašim bebama.


IAIM (The International Association of Infant Massage) program je koncept gde roditelji uče da masiraju svoju decu i tako uspostave bolju povezanost jedni sa drugima. Ovo je važno iz nekoliko razloga: blagotvorni dodir pun ljubavi treba da bude povezan sa srećnim licem, glasom i mirisom roditelja, roditelji ovim putem uče da prepoznaju bebine signale, beba se zaljubljuje u onoga ko je masira, roditelji i u narednim godinama mogu pružiti svojoj deci masažu i tako uticati na njihov pravilan rast i razvoj ličnosti, bebe zaslužuju sigurno iskustvo puno ljubavi sa ljudima koje dobro poznaju.


Ovo je početak u životu i dobro ulaganje za budućnost!
Vidimo se!

Više detalja: http://www.bebacstartup.com/course/masaza-za-bebe/

MASAŽA ZA BEBE
Kada? 14. novembar 2017 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

betanija horoskop vremenska prognoza Novo naselje bez struje elektrovojvodina Vreme u Novom Sadu isključenje grejanja bez grejanja JKP Vodovod i kanalizacija ljubavni horoskop isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod novi sad novosadsko porodilište odbojkaši vojvodine novosađani Srbija servisne informacije novi sad horoskopski znaci OK Vojvodina Isključenje struje jkp novosadska toplana prognoza vremena klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode novorođenčad smanjen pritisak vode bebe tajne horoskopa