MASAŽA ZA BEBE

Da uživate Vi i Vaša beba❣️


Dragi roditelji i oni koji će to postati, pozivamo Vas na našu radionicu, kako biste se upoznali sa svim dobrobitima koje pruža masaža za bebe. Dođite da pričamo o masaži, o nežnim pokretima vezanim za motorni razvoj, o masaži za olakšavanje i sprečavanje grčeva, plaču, nespavanju, ali i divnim trenucima koji vas čekaju sa vašim bebama.


IAIM (The International Association of Infant Massage) program je koncept gde roditelji uče da masiraju svoju decu i tako uspostave bolju povezanost jedni sa drugima. Ovo je važno iz nekoliko razloga: blagotvorni dodir pun ljubavi treba da bude povezan sa srećnim licem, glasom i mirisom roditelja, roditelji ovim putem uče da prepoznaju bebine signale, beba se zaljubljuje u onoga ko je masira, roditelji i u narednim godinama mogu pružiti svojoj deci masažu i tako uticati na njihov pravilan rast i razvoj ličnosti, bebe zaslužuju sigurno iskustvo puno ljubavi sa ljudima koje dobro poznaju.


Ovo je početak u životu i dobro ulaganje za budućnost!
Vidimo se!

Više detalja: http://www.bebacstartup.com/course/masaza-za-bebe/

MASAŽA ZA BEBE
Kada? 14. novembar 2017 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza kanalizacija servisne informacije novi sad istraživanje servisna informacija novi sad Evropska unija saveti bez vode Republički hidrometeorološki zavod Sretenje novosadska policija Isključenje struje vremenska prognoza novi sad betanija vodovodna mreža isključenja struje bebe novosađani Srbija dan državnosti Dom zdravlja Novi Sad RHMZ elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija hrana konkurs novi sad Vreme u Novom Sadu zdravlje havarija