MASAŽA ZA BEBE

Da uživate Vi i Vaša beba❣️


Dragi roditelji i oni koji će to postati, pozivamo Vas na našu radionicu, kako biste se upoznali sa svim dobrobitima koje pruža masaža za bebe. Dođite da pričamo o masaži, o nežnim pokretima vezanim za motorni razvoj, o masaži za olakšavanje i sprečavanje grčeva, plaču, nespavanju, ali i divnim trenucima koji vas čekaju sa vašim bebama.


IAIM (The International Association of Infant Massage) program je koncept gde roditelji uče da masiraju svoju decu i tako uspostave bolju povezanost jedni sa drugima. Ovo je važno iz nekoliko razloga: blagotvorni dodir pun ljubavi treba da bude povezan sa srećnim licem, glasom i mirisom roditelja, roditelji ovim putem uče da prepoznaju bebine signale, beba se zaljubljuje u onoga ko je masira, roditelji i u narednim godinama mogu pružiti svojoj deci masažu i tako uticati na njihov pravilan rast i razvoj ličnosti, bebe zaslužuju sigurno iskustvo puno ljubavi sa ljudima koje dobro poznaju.


Ovo je početak u životu i dobro ulaganje za budućnost!
Vidimo se!

Više detalja: http://www.bebacstartup.com/course/masaza-za-bebe/

MASAŽA ZA BEBE
Kada? 14. novembar 2017 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novi sad bebe saobraćaj bez vode novosadsko porodilište horoskop bez struje novi sad betanija Srbija klinika za ginekologiju i akušerstvo Petrovaradin Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istraživanje vremenska prognoza novi sad jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu Spens ljubavni horoskop isključenja struje zdravlje elektrovojvodina novosađani horoskopski znaci Republički hidrometeorološki zavod Hitna pomoć RHMZ isključenje vode novorođenčad