MASAŽA ZA BEBE

Da uživate Vi i Vaša beba❣️


Dragi roditelji i oni koji će to postati, pozivamo Vas na našu radionicu, kako biste se upoznali sa svim dobrobitima koje pruža masaža za bebe. Dođite da pričamo o masaži, o nežnim pokretima vezanim za motorni razvoj, o masaži za olakšavanje i sprečavanje grčeva, plaču, nespavanju, ali i divnim trenucima koji vas čekaju sa vašim bebama.


IAIM (The International Association of Infant Massage) program je koncept gde roditelji uče da masiraju svoju decu i tako uspostave bolju povezanost jedni sa drugima. Ovo je važno iz nekoliko razloga: blagotvorni dodir pun ljubavi treba da bude povezan sa srećnim licem, glasom i mirisom roditelja, roditelji ovim putem uče da prepoznaju bebine signale, beba se zaljubljuje u onoga ko je masira, roditelji i u narednim godinama mogu pružiti svojoj deci masažu i tako uticati na njihov pravilan rast i razvoj ličnosti, bebe zaslužuju sigurno iskustvo puno ljubavi sa ljudima koje dobro poznaju.


Ovo je početak u životu i dobro ulaganje za budućnost!
Vidimo se!

Više detalja: http://www.bebacstartup.com/course/masaza-za-bebe/

MASAŽA ZA BEBE
Kada? 14. novembar 2017 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

fk vojvodina horoskop Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Srbiji isključenje vode Isključenje struje RHMZ novosadsko porodilište novosađani porodilje JKP Vodovod i kanalizacija Spens bez struje prognoza vremena vojvodina ns seme trg slobode servisne informacije novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novorođenčad horoskopski znaci betanija bebe Hitna pomoć isključenja struje vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina matičar novosađanin