Osnove programiranja u programskom jeziku Python

Šta je Python?

Python je trenutno jedan od najpopularnijih programskih jezika, lagan za učenje, čitljiv a u isto vreme moćan alat za rešavanje problema, kreiranje igrica, izradu veb aplikacija i primenu u statistici.

Kome je namenjen?

Python mogu da koriste postojeći programeri, ali se preporučuje osobama koje počinju da se bave ovom oblašću.

Zašto Python?

Iz činjenice da kompanije kao što su YouTube, Mozilla, NASA, pa i Google u slučaju pretraživanja koriste Python možemo da se zapitamo zašto i mi ne bismo mogli da ga koristimo i da uzmemo najbolje od njega.

Nastava će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od 2 školska časa (sa jednom kratkom pauzom),ponedeljkom i sredom 18:00-19:30.
Ukupno trajanje kursa bi bilo između 8 i 10 nedelja zavisno od strukture samih grupa, sa obaveznim domaćim zadacima i završnim testom – izradom kompletnog programa u Python-u.

Kontakt : https://bit.ly/2AS99o2
060-0622-292

Više detalja: https://www.itfusion.rs/osnove-programiranja-u-programskom-jeziku-python-odrasli/

Osnove programiranja u programskom jeziku Python
Kada? 14. novembar 2018 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

uskrs novosađani novi sad sahrane Isključenje struje bez vode vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sremski karlovci betanija bez struje bebe raspored sahrana novi sad RHMZ isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode jkp lisje servisne informacije novi sad Spens elektrovojvodina novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad promenada servisne informacije gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novosadsko porodilište