Osnove programiranja u programskom jeziku Python

Šta je Python?

Python je trenutno jedan od najpopularnijih programskih jezika, lagan za učenje, čitljiv a u isto vreme moćan alat za rešavanje problema, kreiranje igrica, izradu veb aplikacija i primenu u statistici.

Kome je namenjen?

Python mogu da koriste postojeći programeri, ali se preporučuje osobama koje počinju da se bave ovom oblašću.

Zašto Python?

Iz činjenice da kompanije kao što su YouTube, Mozilla, NASA, pa i Google u slučaju pretraživanja koriste Python možemo da se zapitamo zašto i mi ne bismo mogli da ga koristimo i da uzmemo najbolje od njega.

Nastava će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od 2 školska časa (sa jednom kratkom pauzom),ponedeljkom i sredom 18:00-19:30.
Ukupno trajanje kursa bi bilo između 8 i 10 nedelja zavisno od strukture samih grupa, sa obaveznim domaćim zadacima i završnim testom – izradom kompletnog programa u Python-u.

Kontakt : https://bit.ly/2AS99o2
060-0622-292

Više detalja: https://www.itfusion.rs/osnove-programiranja-u-programskom-jeziku-python-odrasli/

Osnove programiranja u programskom jeziku Python
Kada? 14. novembar 2018 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza bebe Srbija Isključenje struje betanija vremenska prognoza novi sad novosađani Novo naselje đorđe balašević novi sad servisne informacije novi sad kovilj JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vladimir putin novorođenčad štrajk katastar krađa Petrovaradin isključenja struje matičar novosadsko porodilište isključenje vode jp putevi srbije elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod bez struje big shopping centar bez vode