JAZZeralna proba Vol. 3 @PUBeraj

Jazz kao osnova i ideja, uz osmeh i ples. Od laganog soula, preko old school hip hop ritmova, funky zvuk kukove pomera. Melodični house kao most do ubrzanja, kada bubanj i bass preuzimaju kontrolu na pločicama plesnog podijuma.

JAZZERALNA proba @PUBeraj LIVE ACT - magija u tonovima.

Stefan Stanečić / mladi inspirativni trubač, posvećeni profesor i član novosadskog Big Benda. Karijeru započinje od malih nogu svirajući u bendovima. Uzor mu je Roy Hargrove.

Milan Jančurić / Rođen je u Novom Sadu. Osnovne i master studija snimanja i dizajna zvuka završio je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Od 2008. godine radi kao profesor stručnih predmeta iz oblasti muzičke produkcije u Muzičkoj školi u Subotici. Bavi se snimanjem i produkcijom savremene umetničke muzike.

Pored toga svira saksofon i klarinet. Bio je učesnik džez radionica pri muzičkoj školi Isidor Bajić,pri akademiji “Glen Bušman” u Dortumundu, kao i Novosadskom džez festivalu. Sarađivao je sa mnogim bendovima koji izvode autorsku muziku različitih žanrova : Lost Propelleros, Drum'n'zez, Ringišpil, Josip a Lisac, Azil 5, (ne)normalni... Jedan je od osnivača Džez omladine Vojvodine. Sa Big bendom Džez omladine Vojvodine nastupao je na džez festivalima u Novom Sadu i Pančevu.

Kao član malih džez sastava redovno nastupa u okviru novosadske klupske džez scene.

Vukašin Vojvodić / Iz čiste ljubavi prema muzici i potrebe da se ista širi, VUKASHIN svoje bavljenje muzikom započinje radom na autorskim radijskim emisijama posvećenim crnom zvuku. Jazz je početak, uvek funky fuzija. VUKASHIN se ne vezuje za jedan muzički pravac, a vodi se parolom da uvek mora da je veselo.
Od jazzy i funky ritmova, indie dance-a i vokalnog deep house-a, preko kvalitetnih bezvremenski plesnih hitova do pop zvuka, svaka numera što osmeh na lice vraća.

Vidimo se, smejemo se. ♥

JAZZeralna proba Vol. 3 @PUBeraj
Kada? 15. februar 2018 . u 21:20 h / Gde? PUBeraj

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza struja Vreme u Srbiji Sretenje Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad jkp novosadska toplana bez struje isključenje vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Spens isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo Srbija zdravlje horoskop servisne informacije novi sad bebe JGSP "Novi Sad" JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu novosađani vremenska prognoza novi sad novi sad betanija novosadsko porodilište bez vode dan državnosti novorođenčad