Tajna veza - "Sećanje na Duška Trifunovića"

Kantautor Branko Pražić, nekadašnji osnivač i frontmen jedne od prvih vojvođanskih rok grupa „Cvrčak i mravi”, kao i grupe „Sunčeve pege”, kompozitor i pevač bio je dugogodišnji saradnik pesnika Duška Trifunovića. Posle Duškove smrti, nastavio je da radi sopstveni program u znak sećanja na preminulog prijatelja, velikana srpskog pesništva.


„Tajna veza - sećanje na Duška Trifunovića” je muzičko-poetski recital, moglo bi se reći i kabare, u kome Branko Pražić govori o Dušku kao prijatelj i saradnik (posle 13 godina zajedničkog rada), recituje njegovu poeziju i peva sada već antologijske pesme - Tajna veza, Glavo luda, Maskenbal, Naj,naj, Zlatna ribica...


Tokom rada sa Duškom, Branko Pražić je uradio preko 30 kompozicija na njegove stihove, a 2005. godine objavio je i CD sa novim autorskim pesmama na tekstove Duška Trifunovića. Program je autorski rad, zasnovan na sećanjima i Duškovim pričama, brižljivo koncipiran i iznijansiran, u prilog čemu govori i izvanredan prijem kod publike različitog uzrasta - kako zbog stihova i pesama, tako i zbog obilja anegdota koje Branko priča, a koje je nekad i sam Duško govorio.


Dobro nam došli!


Učestvuju:
Branko Pražić - vokal i gitara
Nemanja Pražić - vokal
Igor Lončar - klavijature


Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Novosadskog pozorišta, radnim danima od 10h do 12h i od 18h do19h na dane predstava.


Cena ulaznice: 500 dinara

Tajna veza - "Sećanje na Duška Trifunovića"
Kada? 15. februar 2018 . u 19:00 h / Gde? Novosadsko pozorište / Újvidéki Színház

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Srbija 85. Međunarodni poljoprivredni sajam istraživanje betanija bez struje novosadsko porodilište novi sad vremenska prognoza novi sad horoskop Isključenje struje servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode Noć muzeja Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija Spens isključenja struje horoskopski znaci isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod bebe zdravlje Poljoprivredni sajam vremenska prognoza elektrovojvodina novorođenčad RHMZ novosađani