86. Međunarodni poljoprivredni sajam

Novosadski sajam, od 11. do 17. maja, na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, okupiće sve značajne aktere agrobiznisa i predstavnike privrednih grana koje se naslanjaju na poljoprivredu, u ovom delu Evrope, ali i iz 60 zemalja, sa svih kontinenata. Na najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, istovremeno se prezentuju najnovija tehnička i tehnološka dostignuća u agraru, primena nauke u poljoprivredi, izložbe organske hrane, kao i one sa oznakama geografskog porekla, bogatstvo domaćeg genofonda, najsavremenija poljoprivredna mehanizacija, proizvodi i usluge iz najudaljenijih krajeva sveta.

Najaktuelnije teme iz oblasti agrara, obrađuju se kroz stručne skupove, okrugle stolove, edukacije i prezentacije, sa posebnim osvrtom na unapređenje znanja i primere dobre prakse. Poslovna okupljanja, podrazumevaju i sustrete sa privrednim, naučnim i političkim delegacijama, ali i direktne sastanke privrednika iz celog sveta na Međunarodnim poslovnim susretima AgroB2B.


Modernim konceptom podstiče međudržavnu i privrednu saradnju, integriše unapređenje znanja, proizvodnje i razvoj nauke. Uz to promoviše značaj inovacija i predstavlja sintezu iskustva i dostignuća u srpskoj poljoprivredi, snažna je podrška privredi Srbije, a njegov doprinos i značaj meri se uspesima izlagača koje ostvaruju pod krovom Novosadskog sajma.


Pojedinačna ulaznica 600 dinara.

86. Međunarodni poljoprivredni sajam
Kada? 15. maj 2019 . / Gde? Novosadski sajam

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novi sad elektrovojvodina sahrane raspored sahrana novi sad novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod bez struje isključenje vode servisne informacije bez vode novosađani gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe maturanti horoskop Spens betanija isključenja struje vremenska prognoza novi sad gradsko groblje jkp lisje RHMZ novosadska policija Isključenje struje Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana novosadsko porodilište