SLONZ @BulevarBooks

Od skoro trocifrenog broja koncerata u knjižari u 2018. godini, po oceni onih koji su bili na svakom, koncert Slonza je bio među tri najbolja, a po utiscima onih koji su bili na tom koncertu, Slonz je postao novi omiljeni bend novosadske publike.

Za one koji još nisu slušali ovaj moćni bend treba da znaju da postoji priča da postoji bend kojeg kad jednom čuješ ne možeš prestati da tražiš još. Postoji priča da postoji bend kojeg ljudi prvi put čuju, pa se pitaju i čude kako ga ranije nisu čuli. Postoji priča da postoji SLONZ. SLONZ, pobednik Demofesta, jedan od najboljih mladih bendova, tročlana ekipa 'koja svojim izuzetnim performansama mnogo doprinosi novom talasu srpske muzičke scene'. SLONZ, slonovski graciozan i težak, kakav (rokenrol) treba da bude. SLONZ, priča koja vas čeka u BulevarBooks-u.

Sa SLONZIMA nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih 'svirka u knjižari' u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Svirka je u petak, 15. marta, u 21:30h., a po knjigu, na kafu, vino ili pivo možete već danas :)

Ulaz na svirku je 300 dinara, kao podrška izvođačima, autorstvu i nezavisnoj muzičkoj sceni!

Vidimo se!


foto: Goran Veselinovic

Više detalja: https://www.facebook.com/events/2317298135152372/

SLONZ @BulevarBooks
Kada? 15. mart 2019 . u 21:30 h / Gde? BulevarBooks IC Bulevar knjižara

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod bebe Elektrodistribucija Novi Sad bez vode isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Spens maturanti novorođenčad gradsko groblje vremenska prognoza novosađani servisne informacije novi sad plato spensa sahrane servisne informacije Isključenje struje Vreme u Novom Sadu betanija horoskop isključenje vode RHMZ novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana elektrovojvodina