20. Novosadski Jazz festival

20.00 Macha Garibian Trio


Ove godine, Novi Sad Jazz Festival ugostiće pevačicu, pijanistkinju, autorku i kompozitorku, čija je elegantna muzička mešavina džeza, popa i narodne muzike, nastala na raskršću između Pariza, Njujorka i Jerevana. 

Pijanistkinja prefinjenog tona i zavidnog muzičkog obrazovanja, Maša Garibijan je studije završila na renomiranoj Ecole Normale de Musique u Parizu, da bi se 2005. uputila u Njujork, gde pronalazi sopstveni muzički izraz. Na Školi za muzičku improvizaciju (School for Improvisational Music), pod uticajem Ralfa Alesija, Uri Kejna, Džejsona Morana i Ravi Koltrejna, Maša počinje da stvara sopstveni univerzum, muziku inspirisanu putovanjima, korenima i odrastanjem ove mlade žena obeležene trima kulturama: jermenskom svojih predaka, pariskom, kojoj pripada njeno srce i njujorškom, koja je postala njen novi dom.

Kojim god putem ova muzika da krene, slušalac prepoznaje njenu istoriju i korene, a u susretu sa drugim i drugačijim, otvara se svet dijaloga, neiscrpnih izvora inspiracije i radosti, gde granice postaju tako beznačajne da se više ne primećuju razlike, daljine i jezici.

Maša Garibijan trio nastupiće po prvi put u Srbiji u okviru dvadesetog jubilarnog izdanja Novosadskog džez festivala. 

Informacije o ulaznicama na sajtu festivala: https://bit.ly/2CQ8vJ6


THE STEVE WILSON & WILSONIAN’S GRAIN


Steve Wilson, saksofon
Uri Caine, klavir
Ugonna Okegwo, bas
Ulysses Owens Jr, bubnjevi


JULIA SIEDL TRIO

Julia Siedl, klavir
Štefan Pišta Bartuš, bas
Anđelko Stupar, bubnjevi

 

20. Novosadski Jazz festival
Kada? 15. novembar 2018 . u 20:00 h / Gde? Srpsko narodno pozorište

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode novosadsko porodilište Vreme u Srbiji štrand isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija bebe raspored sahrana novi sad elektrovojvodina RHMZ bez struje Futog servisne informacije novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija gradsko groblje Vreme u Novom Sadu novorođenčad sahrane Isključenje struje policija Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje servisne informacije vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod sremska kamenica betanija novosađani isključenje vode