Pisanje biznis plana, besplatna edukacija za (buduće) preduzetnike

Pisanje biznis plana (sa ciljem dobijanja sredstava za proširenje broja zaposlenih ili opreme)
Ukoliko ste preduzetnik koji počinje posao, ili imate svoj biznis već neko vreme, a potrebna vam je profesionalna pomoć u informisanju oko dobijanja sredstava, prilikom selekcije i regrutacije kao i uspešnog vođenja svog tima na naproduktivniji mogući način, onda je ovaj projekat za vas!
edukacijepreduzetnici.com
Projekat je podržan od strane Američke ambasade, te su edukacije koje će izvoditi stručnjaci u ovim oblastima besplatne. Edukacije će pretežno voditi stručnjaci koji se preko deset godina bave određenom temom ili oni koji pored dugogodišnje privatne prakse, ove teme razvijaju i kroz svoju akademsku karijeru. Neophodno je da svoju prijavu rezervišete na vreme za grad koji vas interesuje.
Glavni cilj je jačanje kapaciteta preduzetnika u proširenju njihovog tima, u zahtevnom procesu selekcije novih radnika, u razvoju i vođenju njihovog tima, tako da učesnici steknu veštine u pisanju poslovnog plana za dobijanje sredstava za nove zaposlene, pri selekciji i vođenju intervjua za posao, timskom razvoju, liderstvu, komunikacionim veštinama, a sve u cilju da njihov posao postane održiv i uspešan.
Samo jedan od deset preduzetnika uspeva da održi svoju kompaniju u prvih pet godina, a veštine u izboru, zadržavanju osoblja i liderstvu su ključne za opstanak. Osnova kompanije su radnici i njihov timski rad, kao i liderske veštine vođe. Zato veoma je važno prvih pet godina profesionalnu selekciju i dalji timski rad raditi na najbolji mogući način.
Edukacija: Pisanje biznis plana
Biće pružena obuka za pisanje poslovnog plana i informisanje o subvencijama za zapošljavanje odnosno samozapošljavanje lica koja nisu zaposlena odnosno lica koja su započela posao (Start up preduzeća) i koji mogu unaprediti i razviti sopstveni posao kroz apliciranje ka potencijalnim fondovima/programima putem kojih mogu nabaviti neophodnu opremu/mašine, adaptirati/rekonstruisati prostor i sl.
Radionica ima za cilj da pruži pomoć, prevashodno početnicima u poslovanju tj. Start up preduzećima/preduzetnicima (preduzeća koja posluju do 2 g.), u razvoju poslovnog plana što im omogućuje da unaprede i razviju sopstveno poslovanje, povećaju broj zaposlenih te time podstiću konkurentnost svog preduzeća.
Pored navedenog, učesnici obuke će biti informisani o postojećim programima, subvencijama za novo zapošljavanje osoblja kao i drugim podsticajima kojima se unapređuje poslovanje preduzeća.

Obavezna je prijava na sajtu projekta!

Više detalja: http://edukacijepreduzetnici.com/

Pisanje biznis plana, besplatna edukacija za (buduće) preduzetnike
Kada? 15. oktobar 2019 . u 14:00 h / Gde? Američki kutak Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 7 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.